reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczorek wszystkim,jak minol wam dzionek???.Mialam dzis okazej pojechac nad morze,ale ze przypadal dzien odwiedzin tatusia to nic nie wyszlo z wyjazdu.A ze tatus po raz kolejny olal odwiedziny to popoludnie znow skonczylo sie na czekaniu.Wiecie jestem pewna ze jak dostanie moj wniosek o ograniczenie mu wladzy to zacznie przyjezdzac jak wzorowy tatus.Czasami wydaje mi sie ze niektozy faceci sa wiekszymi dziecmi niz nasze kochane maluszki.

reklama
bo faceci to duże dzieci, jak im coś nie pasuje to zabierają zabawki i spadają do innej piaskownicy:wściekła/y:

tak jak pisałam już wcześniej, mój były ma 33 lata,ja 22lata, różnica wieku 11lat, a on nadal mysli że jest super seksi 18-latkiem. choć tak naprawdę jako facet jest atrakcyjny i te laski go chcą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale ja czuje się i tak bardziej dojrzalsza

i nie mogę znieść tej myśli,że mnie tak strasznie oszukiwał:crazy:

reklama
Do góry