Latem chłopy mają przegrzane jajca to wiecieWychodzi na to że zimowe miesiące lepiej działałą![]()
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Który dpo? U mnie 8 i podobnie. Wzięłam no spę teraz, jest lepiejCoś dziwnego się u mnie dzieje, serio. Mam takie okropne bóle po owulacji, że musiałam wziąć tabsa na ból i jestem totalnie wyłączona. Jakbym miała zaraz dostać turbo okres. Któraś z Was tego doświadczyła? Jutro chyba muszę zadzwonić do jakiegoś ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko ok, bo bardzo dziwi mnie ten ból. Już w głowie milion myśli, że coś mi dolega![]()
Mnie dzisiaj strasznie ciągnie brzuch po lewej stronie, a lada chwila powinnam mieć peak, więc raczej to dolegliwości owulacyjne. Rzadko mi coś dolega, ale chyba się Was naczytałam i też mnie dorwało
Wypadało podziałać jak mąż wróci z pracy, ale zwyczajnie mi się nie chce (w sensie fizycznie, bo to trzeb się narobić
).

Ludziom się nudzi wieczorami, to się bzykająWychodzi na to że zimowe miesiące lepiej działałą![]()
Lilkamilka97
Ja jestem świeżo po owulacji. Przy owu pojawiły się bóle, później ustało wszystko, a teraz ból x100. Kij wie co tam się dzieje z tym moim organizmem. Ja to się za bardzo schizuje, ze zaraz coś mi się dziejeKtóry dpo? U mnie 8 i podobnie. Wzięłam no spę teraz, jest lepiejLipiec/sierpień robiłam usg transvaginalne, usg piersi, cytologię, badania krwi,wszystko w normie, więc nie wmawiam sobie, że to coś złego.
bleucoco
Może to po prostu reakcja po owulacji, że się odbyła i tyleJa jestem świeżo po owulacji. Przy owu pojawiły się bóle, później ustało wszystko, a teraz ból x100. Kij wie co tam się dzieje z tym moim organizmem. Ja to się za bardzo schizuje, ze zaraz coś mi się dzieje![]()
U
użytkowniczka Co
Gość
Dodali kolejne 2 godziny opóźnienia, a jestem pół godziny od docelowej stacji. To jest chore.
Carmen2412
Niestety jazda pociągami u nas to dramatDodali kolejne 2 godziny opóźnienia, a jestem pół godziny od docelowej stacji. To jest chore.
Ann2907
Ja! Nawet właśnie miałam pisać… Nie wiem ile dokładnie po owu, bo nie robie testów ani temperatury, wg kalendarzyka 2dpo, ale wczoraj leżałam i zwijałam się z bólu. Jadłam tylko leki przeciwbólowe, funkcjonowałam jak działały, jak przestawały musiałam wziąć kolejny… od razu wczoraj zapisałam się na dzisiaj do gina, ale mi odwołali… spróbuje w weekend gdzieś pójść.. ewentualnie myśle, ze to może owulacja, bo bolało mnie bardziej z jednej strony jakby jajnik, ale serio byłam przerażona, dzisiaj już dobrze się czujeCoś dziwnego się u mnie dzieje, serio. Mam takie okropne bóle po owulacji, że musiałam wziąć tabsa na ból i jestem totalnie wyłączona. Jakbym miała zaraz dostać turbo okres. Któraś z Was tego doświadczyła? Jutro chyba muszę zadzwonić do jakiegoś ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko ok, bo bardzo dziwi mnie ten ból. Już w głowie milion myśli, że coś mi dolega![]()
Lwica1410
Moj luby ostatnio jak jechał pociągiem to też przygody. Pociąg którym jechał, zepsuł się. Poczekali na następny i przesiadka. Ten też się zepsuł, czekali aż przyjdzie nowa lokomotywa...Dodali kolejne 2 godziny opóźnienia, a jestem pół godziny od docelowej stacji. To jest chore.
Mi raz z 6h podróży, zrobiło się 13
reklama
ugo
Cześć dziewczyny. Z tej strony była niedoszła staraczka. Nie wejdę z buta z testem a z porównaniem suplementów dla mężczyzn, może się komuś przyda. Miłego dnia
pantabletka.pl
Suplementy na płodność dla mężczyzn - ranking i opinia Pana Tabletki - Pan Tabletka
Jak działają suplementy na płodność dla mężczyzn i czy ich stosowanie w ogóle ma sens. Poznaj opinię Pana Tabletki!