reklama
Majorkaaaa
Fanka BB :)
Musi być dobrze, Trzymamy kciuki!Czekam przed gabinetem... I tak jak się nie stresowałam tak teraz umieram z nerwów... Wszystko mnie boli i zaraz zwymiotuje..
G
guest-1696680251
Gość
Dzień dobry, chciałabym się przywitać. To moja pierwsza ciąża. Termin na 27.04. Pozdrawiam wszystkich 
86MamaMag
będzie dobrze, czekamy na infoCzekam przed gabinetem... I tak jak się nie stresowałam tak teraz umieram z nerwów... Wszystko mnie boli i zaraz zwymiotuje..
86MamaMag
witamyDzień dobry, chciałabym się przywitać. To moja pierwsza ciąża. Termin na 27.04. Pozdrawiam wszystkich![]()
G
guest-1696680251
Gość
Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy poza kwasem foliowym bierzecie może jakieś suplementy? Ostatnio mam mętlik w glowie. Jedni mówią brać a inni, że nie bo można narobić więcej szkód niż pomóc. Ja brałam taką mieszankę z omega, żelazem itd.
Mimi94
mamy 4cm pięknego, ruchliwego człowiekabędzie dobrze, czekamy na info![]()
Mimi94
Hej, ja biorę jeszcze 4x magne b6 forte, 4x asparaginian, 1x folian, 1xpregna dha (1trymest), 1xcalsin osteo (wapń) czasem B12 i czasem d3Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy poza kwasem foliowym bierzecie może jakieś suplementy? Ostatnio mam mętlik w glowie. Jedni mówią brać a inni, że nie bo można narobić więcej szkód niż pomóc. Ja brałam taką mieszankę z omega, żelazem itd.
reklama
Majorkaaaa
Biorę puerię uno, mam 4 sztuki prenatal chyba (dostałam gratis do jakiegoś zamówienia).Dziewczyny proszę powiedzcie mi czy poza kwasem foliowym bierzecie może jakieś suplementy? Ostatnio mam mętlik w glowie. Jedni mówią brać a inni, że nie bo można narobić więcej szkód niż pomóc. Ja brałam taką mieszankę z omega, żelazem itd.
Cudne wieści, mam nadzieję, że troszkę Cię uspokoiłymamy 4cm pięknego, ruchliwego człowiekawszystko jest dobrze ale jak mam bóle brzucha to mam leżeć, nie dźwigać, nie denerwować się, odpoczywać...
Witamy!Hej witam się
Termin na 16.04 ale pewnie 2 tygodnie szybciej bo czeka mnie 3 cesarka