reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

hej ja też juz po sniadanku- pączek i maliny, byłam na targu po truskawki i malinki, i jak zawsze zachaczyłam cukiernie.Posprzatane, pranie wywieszone, kolejne idzie, wiec chwila spokoju. W nocy Druid rozwalił koryto, juz zamówiłam ale bedzie w przyszłym tygodniu, wiec M musi wiadro prymocować. Z tymi końmi zawsze coś, a troche spokoju by sie przydało.
Czarna[/B fajny ten brzusio

reklama
Moja kolacyjka z mezem...poprostu porazka:wściekła/y:Wrocil o 19, wiec szybciutko sie wykapal i juz mielismy siadac do kolacji, jak zadzwonil telefon...no i dupa wyszla bo przyjechal kupiec zainteresowany focusem, nim go poogladal, nim podpisalismy umowe i przeliczylismy pieniadze (to akurat bylo bardzo przyjemne:tak:) stunknela 23, takze zjedlismy szybiutko i polozylismy sie spac..:rofl2:
Ja wczoraj bylam u lekarza, myslalam ze bedzie ok, nawet nic mi nie powiedzial na te 4 kg, co mnie zaskoczylo, ale za to powiedzial ze mam twarda macice, przepisal tabletki mam brac 2 razy dziennie 3 tab. luteiny i duzo lezec, bo to grozi skurczami i przedwczesnym porodem, chcial mnie wyslac do szpitala ale teraz nie moge sobie na to pozwolic, bo nie mam z kim Zosi zostawic, a m. teraz urlopu nie dostanie.
musze zrobic znowu badania na zoltaczke bo cos tam nie tak wyszlo, i tak sie zastanawiam, czy moze mnie nie zarazili w zeszlym roku jak robilam tatuaz az mnie ciarki przechodza jak o tym pomysle. M. zalamka bo przez jakis czas zero figielkow:-D:-D:-D:-D Narazie dalam sobie na luz i bedzie dobrze, z zocha cale 9 miesiecy bylam na podtrzymaniu wiec nie bedzie zle.

Magdasftrzymam kciuki aby było dobrze

Zapomniałam napisac że jutro jedziemy do Wrocka, bedzie stały punkt programu- lody.

Magdasf1 bedzie dobrze z tymi wynikami nie martw sie na zapas. Co do skurczów to odpoczywaj no i niestety mą musi wytrzymać bo dzidzi ważniejsza, uwarzaj na siebie a wsio będzie oki.Trzymam kciuki!!!

M do odkurzania zapedze jak wroci z pracy :-)
I bardzo dobrze mąż powinien pomagać żonie:tak::-)
U nas wczoraj robotnicy już skończyli teraz tylko pozostało malowanie w pomieszczenach. No a potem ukladanie paneli podłogowych,glazury,terakoty...itp
Wszystko wyglada już duzo lepiej:-) cieszę się,że niedługo będziemy mogli wprowadzić się do wyremontowanego domku:tak:

MAGDASF szkoda ze kolacja byla na szybkiego ale nie ma z tego zlego co na dobre nie wyszlo czyli szprzedaliscie samochod i pieniazki sa hehehe:-D.
Co do macicy to oszczedzaj sie kochana i bierz ladnie luteina A jaka masz podjezykowa ta ochydna ja ja jem do dzis czy dopochwowa ? ja wole dopochwowa:tak:.
Ja biore od poczatku luteine i raz taka a raz taka i ostatnio zapomnialam aby moj stary lekarz dal mi jedno opakowanie i mi braklo bo mam brac 2 razy po 2 tabletki i tak bralam do czwartku bodajze a wczoraj wzielam rano 2 tabletki wieczorem 1
I skonczylo mi sie opakowanie ale mam jeszcze kilka tabletek luteiny dopochwowej i jak do poniedzialku bede brala a w poniedzialek na 13 ide do nowe gina bo konczy mi sie chorobowe.
I ja dokladnie tez go popytam jaka mam szyjke i jaka macice normalnie wymecze go a co wkoncu to chodzi o mnie i o moja CORECZKE ;-).I dopytam go dokladnie o te moje kolki i ze czasem tez brzuch mi twardnieje :wściekła/y:.Dzis jak bylam wlasniena spacerze z psem szlam tiptopami a zlapal mnie bol taki jak kolka tylko ze zaraz obok pepka .kurcze juz mnie to denerwujeBo nie moze byc chwile spokoju:no:

MINISIA ja to kalke mialam 2 raz ale jak mnie chyci to nawet chodzenie tempem slimaka nie pomaga choc troche bol jest wtedy mniejszy ale jest :wściekła/y:
Na szczescie OLIWCIA kopie Dzis juz od rana kopie non stop
Macie tez tak ze praktycznie wasze dzidzie kopia caly dzien ??????????
Ale sie rozpisalam heheh

Dorota ja juz tez wczesniej bralam luteine ale zawsze dopochwowo bo jak bralam ta pod jezyk to konczylo sie to wymiotami.
Mam jeszcze pytanie, moj lekrz az sie chwycil za glowe jak zobaczyl moje cisnienie 90/60 czy ktoras ma tez takie niskie cisnienie?? Ja w zyciu nie mialam takiego nieskiego, a obawiam sie ze mialam jeszcze nizsze, ale lekarz badal mi juz jak powiedzial o tej twardej macicy i troche sie zdenerwowalam wiec cisnienie mi skoczylo, nie wiem czy moze to miec jakies konsekwencje...

Dorota ja juz tez wczesniej bralam luteine ale zawsze dopochwowo bo jak bralam ta pod jezyk to konczylo sie to wymiotami.
Mam jeszcze pytanie, moj lekrz az sie chwycil za glowe jak zobaczyl moje cisnienie 90/60 czy ktoras ma tez takie niskie cisnienie?? Ja w zyciu nie mialam takiego nieskiego, a obawiam sie ze mialam jeszcze nizsze, ale lekarz badal mi juz jak powiedzial o tej twardej macicy i troche sie zdenerwowalam wiec cisnienie mi skoczylo, nie wiem czy moze to miec jakies konsekwencje...

MADZIU ja mam dokladnie takie cisnienie niskie dokladnie ostatnio mialam 90/60 czasem mam jeszcze nizsze i zawsze mowia mo ze to nic ze lepiej miec niskie niz wysokie :tak:.Ja mam zawsze takie cisnienie cale zycie jakos sie tym ciznieniem nie martwie ;-)

Czesc mamuski.Pogoda u mnie do kitu wiec siedze przed kompem i sprawdzam co naskrobalyscie.
Widze ze CZARNA obstawia mnie pierwsza do rozdwojenia sie, oby sie sprawdzilo, nie chce oczywiscie za wczesnie ale nawet tydzien czy dwa przed 25.09 moze byc.Od konca sierpnia chce byc juz gotowa.
Wczoraj przyszlo lozeczko dla malej, mielismy go nie rozpakowywac ale oczywiscie nie wytzrymalismy.Moj maz to az sie trzasl zeby je zaczac skladac hihi.No coz musi jeszcze wytzrymac.
Mam jeszcze pytanko, czy miewacie skurcze lydek w nocy.Od kiedy wrocilam z urlopu do pracy mam je codziennie.Sa strasznie bolesne, szczerze mowic az placze z bolu.Biore magnez ale jak narazie nic nie pomaga.Jak macie jakies sposoby na te skurcze napiszcie prosze, wyprobuje wszystkiego.
Buziaczki
CZARNA jaki ten brzuszek fajny, normalnie nie moge sie napatrzec, Ty zawsze cos wynajdziesz:)

reklama
Agniesia to Ci współczuje z tymi skurczami i chciałabym Ci pomóc ale nie wiem jak? wiem tylko tyle że magnez sie bieze no i gorzka czekolade.Mam nadzieje że Ci ten magnez w koncu ulge przyniesie.
Dorota i Ciebie mi żal z tymi bólami kolkowymi :((( może jutro lekarz cos poradzi.

Do góry