Agniesia25:)
Agniesia25:)
Dzieki z pomoc dziewczyny, wiedzialam ze na Was zawsze moge liczyc
)))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzeba sie przemęczyc, gin mi mowił ze są jakies srodki na to ale mogą stanowic zagrozenie dla dziecka, najlepiej połozyc sie i odpoczac, przybrac jakąś wygodną pozycję, mnie tak brało strasznie jak pisałałam prace mgr. więc od długiego siedzenia przed kompem, teraz mam kolki:-( jak jestem zmęczonaDorotko ciesze sie ze cię pocieszyłam:-) dzidzi nic niezagraza bo to przez dzidzietrzeba sie przemęczyc, gin mi mowił ze są jakies srodki na to ale mogą stanowic zagrozenie dla dziecka, najlepiej połozyc sie i odpoczac, przybrac jakąś wygodną pozycję, mnie tak brało strasznie jak pisałałam prace mgr. więc od długiego siedzenia przed kompem, teraz mam kolki:-( jak jestem zmęczona

I nawet nic zabardzo mnie nie bolalo choc za rewelacyjnie to tez sie nie czulam ale lepsze to niz bol ;-).

), bo taka morska idzie ok. 4-5tyg. Wiec akurat przyjdzie, jak juz bedziemy. Jejku, jak sie ciesze, ze to tak niedlugo.... Nie wiem, czy pisalam, ale wczoraj bylam ostatni dzien w pracy. 
No i zaczal sie 24 tc
Nie za duzo na raz serotoiny dla maluszka 

.
Ubranko te wkleje wieczorem ;-)