30 zł. Niedużo, nie?
Z netu 9 podaj adres) czy sama pofatygowałaś się do empiku. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30 zł. Niedużo, nie?
Żartujesz?Z netu 9 podaj adres) czy sama pofatygowałaś się do empiku. :-(
Ja kiedyś, za czasów licealnych, odżywiałam się super zdrowo. Mięsa wcale nie jadłam prze 3 lata. Rodzice fundowali wszystko co chciałam, bo inaczej nic nie jadłamMajandra ale Cie wzielo na zrowa kuchnie,ale to dobrze.A ta paste cieciorkowa czyli Humus co Hruda wspominala tez uwielbiam.Mozna samemu ja zrobic miksujac ceciorke z puszki i dodac soku cytrynowego,oliwki jak ktos lubi to czosnek.Mniam
A ja wlasnie zajadam sie chipsami bananowymi.
O, dzięki za cynk:-)Koło biblioteki narodowej jest knajpka libańska i mają też tam sklep możesz tam kupić humus i wiele innych pysznych rzeczy .
Oj, szkoda.Wesele jak narazie jedna wielgachna porazka, a tak chcialabym sie wreszcie dobrze wybawic.![]()