reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra ale Cie wzielo na zrowa kuchnie,ale to dobrze.A ta paste cieciorkowa czyli Humus co Hruda wspominala tez uwielbiam.Mozna samemu ja zrobic miksujac ceciorke z puszki i dodac soku cytrynowego,oliwki jak ktos lubi to czosnek.Mniam
A ja wlasnie zajadam sie chipsami bananowymi i ogladam meczyk.A i piwko popijam tez

Majandra ale Cie wzielo na zrowa kuchnie,ale to dobrze.A ta paste cieciorkowa czyli Humus co Hruda wspominala tez uwielbiam.Mozna samemu ja zrobic miksujac ceciorke z puszki i dodac soku cytrynowego,oliwki jak ktos lubi to czosnek.Mniam
A ja wlasnie zajadam sie chipsami bananowymi.
Ja kiedyś, za czasów licealnych, odżywiałam się super zdrowo. Mięsa wcale nie jadłam prze 3 lata. Rodzice fundowali wszystko co chciałam, bo inaczej nic nie jadłam:-D Wcinałam soję, soczewicę, mnóstwo kiełków itp. No, ale poznałam mojego męża i .... jak się domyślasz, wszystko na marne:zawstydzona/y::-(. Teraz chcę wrócić choć trochę do tamtych czasów, bo czuję się ostatnio taka zaśmiecona. Inaczej tego nie nazwę.:no:

Witajcie, jestem na weselu... Tzn przyjechalismy polozyc Staska spac, a za niedlugo pojawi sie moja mama i z nim zostanie. Mam nadzieje, ze przespi cala noc.
Wesele jak narazie jedna wielgachna porazka, a tak chcialabym sie wreszcie dobrze wybawic. :baffled:

Zgadza sie super knajpka nazywa sie Samira.Nawet znam wlasciciela i jego wspaniala zone polke:baffled:

Koło biblioteki narodowej jest knajpka libańska i mają też tam sklep możesz tam kupić humus i wiele innych pysznych rzeczy .
O, dzięki za cynk:-):tak:

Wesele jak narazie jedna wielgachna porazka, a tak chcialabym sie wreszcie dobrze wybawic. :baffled:
Oj, szkoda.
My w lipcu idziemy na wesele. A propos, zostałam zaproszona na wieczorek panieński i mam problem (jak zwykle) co kupić:wściekła/y::confused: Koleżanka mi podpowiedziała, że jakiś żartobliwy prezent w stylu książki Kamasutry.:-D

reklama
Bardzo lubiliśmy tam chodzić jak będę w Wa-wie to muszę się tam wybrać i zrobić małe zapasy .
Majandra jeżeli chcesz sama zrobić humus to oprócz tego co napisała Gabids dodaje się jeszcze mleczko sezamowe (zapomniałam jak to się nazywa) też jest w tym sklepie ale lepiej kupić gotowy humus ale nie z puszki tylko na wagę dobra jest też pasta z bakłażana. Jeżeli chodzi o kuchnię libańską to ja uwielbiam sałatkę tabule jest bardzo zdrowa ale na pewno znasz.

Do góry