reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nocnykoszmar -nie ubliżam tylko stwierdzam fakty mogę dalej siedzieć cicho a ty dalej będziesz denerwować tylko chyba lepiej żebyś wiedziała że jesteś troszkę wkurzająca i coś z tym zrobiła i będzie ok... hymm ?

angel501 - a komu teraz kibicujesz ? :-) ja byłam za Holandią ale odpadła więc zostaje Hiszpania :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Chwilami wsumie to do nas moglaby przyjsc ta burza bo na polu nie da sie wytzryamc :no:

Olenka ale z Ciebie kokieciara :-p wsumie moj P kiedys tez sie wywinol od mandatu ,mnie odwiozl do szkoly i zaparkowal samochod a On sam poszedl po pierscionek zareczynowy :-) a jak wrocil to zobaczyl 3 policjantow przy Jego corsiwie wiec podchodzi i mowia ze zaparkowal w niedozwolonym miejscu-UPS a sama mu kazalam tam stanac :zawstydzona/y::-p !! i sie go pytaja czemu tak zrobil itp a On ze musial cos kupic i wyjmuje pudeleczko a Oni ..eeee ladna chodziaz ?.. :-D ale pochwili powiedzieli mu ze jak taka sytuacja to podarowali mu mandacik !!

nocnykoszmar tylko mi sie tam nie obrazaj :-p:happy: poprostu sa pewne zasady !! a na pczatq kazdemu jest sie trudno zaklimatyzowac wiec trzeba troszke sie podlizywac-ja tak robilam :-D zeby zlapac kontakt z dziewczynami ;-)
co do infekcji to nie wiem jak to jest ale ja mialam bardzo zwapnione lozysko i wlasnie mi scianki podczas porodu poszly,ale to chyba nie odtego !! zreszta jak Ci pekna to cos Ci tam wsadza(nie pamietam nazywa) na 12 godzin-boli niesamowicie :wściekła/y:

angel ja do szpitala sie spakowalam jakis miesiac przedterminem !!

CO DO MECZU to ja obstawiam FINAL Niemcy-Rosja !!

NO Bartek usnąl Oliwia robi rozpizdziaj w pokoju a ja mam chwile by napisać..............Witaj ANGEL a jak rodziłam Oliwke to nie miałam nic spakowanego bo to było niespodziewanie (7\8 misiąc)i wszystko mi dowieżli jak mnie przyjeli do szpitala a z Bartkiem to miałam zakakowaną torbe już na początku 7 mc i dobrze bo w 34 tyg trafiłam do szpitala i leżałam w nim do porodu do początku 37 tyg.!!!!!!!!POLNA to jak tam pogadałaś z mężusikiem a kiedy wraca?????????FAMME FATAL podziwiam niejeden facet chciałby mieć w domu kobitke która lubi footbal!!!!!

fatal masz racje kocie w sumie moglam sie domyslec ze tak sie nie pisze bo widzialam jak wy to robicie ale nie pomyslalam ze to zle jesli pisze jedno pod drugim bleee :baffled: nie robilam tego specjalnie dziewczynky :baffled: a wkurwiajaca jestem napewnoe hehe wspolczuje wam :-p od wczoraj tak mam jak z tego ****... szpitala wrocilam ehhhh kazdy dupek mowi co innego szkoda gadac jestem w 36 tc do lekarza chodze cala ciaze prywatnie wydalam na lekarzy wizyty i leki okolo 3000 zl a te dupki sami nie wiedza co ze mna i ta infekcja zrobic !! kazdy mowi co innego jeden zaprzecza drugiego no szooook :angry: jestem tak wsciekla bo strasznie przezywam ten porod a oni jeszcze wczoraj mnie nastraszyli patologia pelna para !!

polna_N ja sie nie obrazam wariatko hehe normalne ze musicie mnie poznac itd:-) tylko tak ciezko jakos mi to idzie heh na dodatek ta wtopa z postami i male spiecie w temacie alimenty :baffled: ale juz wyjasnione wiec looz :-p udzielam sie tez na innym forum wiec moze przeniose sie tam :rofl2: a wy tu spokojnie debatujcie heh macie swoj klimat a ja nie nadazam za wami :confused: hehe ale no cooo staralam sie hehe

Ostatnia edycja:
Oliwka kiedy wraca nie wiadomo :-(ale wiem ze na 100% wraca w kwietniu :-D moze uda mu sie przyjechac jeszcze na wakacjach,ale wiadomo jak to jest w restauracjach i to nadodatek w gorach - zapie......... niesamowity :baffled:
Mam nadzieje ze pojedziemy na pare dni z Ala nad wode :happy:
a z Twojej cory to DEMON :-) zreszta Ala jest taka sama,wydaje sie to to aniolek a w oczach ma diabliki :rofl2:

nocnykoszmar niestety tak juz jest z lekarzami !! a tak wogole to plywalas na basenie bo moze od wody sie zrobila infekcja ? zreszta ja sie nie znam na medycynie :rofl2:

oho Ala sie obudzila :-)

femme to bylo w szczytnym celu wiec chyba mozna...trzeba bylo wykorzystać ,że byl sam...a moj s jak na to patrzał:-Dale wiedzial że to celowe było, tak to bym nieświrowala do innego faceta przy moim...:baffled:
angel przystojny byl i to jak, mulat, ciemne wlosy, slodkie oczka...cod , miod , malina:-):-):-)

femme a u ciebie pada a u mnie niebo bezchmurne i sloneczko...12km a taka zmiana pogody:happy:

Witam wszystkie Panie:-)
Nie było mnie całe dwa dni i aż się boję sprawdzać ile naskrobałyście...Pewnie będę musiała kolejne dwa dni spędzić na czytaniu wszystkiego...:-p W takim razie zaczynam żeby jak najszybciej skończyć i być na bieżąco:tak: A jaka u Was pogoda??? U nas wczoraj był upał na maksa...Od rana do samego wieczora...Mój Mariusz opalił się jak czekoladka,a ja siedziałam w cieniu...

polna ja nie moglam na basen chodzic bo mialam grzybice na poczatku ciazy niby przez uklad pokarmowy mi sie zrobila moze od tego jest infekcja nie wiem z reszta nie musze wiedziec bo place lekarzom za to zeby prowadzili mi ciaze:baffled: a oni nie wiedza co teraz robic czy dac antybiotyk czy lepiej nie itd to koncowka ciazy mowia ze z dwa tyg jeszcze pochodze i koniec bo mala na moja postawe sie zbyt ciezka robi i nie przytylam za duzo no ale zobaczymy :happy: w sumie ja tam bym chciala jak najszybciej urodzic nie moge sie doczekac chociaz porod to dla mnie masakra moj K tez sie niecierpliwi wszystko juz gotowe wiec niech sie dzieje co chce heh na dodatek moja kumpela urodzila ok dwoch tygodni temu jak zobaczylam jej maluszka to oszalalam hehe :blink:

reklama
femme fatal oj ja tez bym chciala zeby NIEMCY odpadli ale jakos sie na to niezapowiada :no:

nocnykoszmar wsumie lekarze wiedza najlepiej a ze czasem sie zastanawiaja to tylko dlatego zeby rozpatrzec rozne warianty i wybieraja najkorzystniejszy !! ale moim zdaniem ,chodziaz moge sie mylic powinni zatrzymac Cie pare dni w szpitalu-jednak znajac szpitale Oni beda trzymac az do porodu,tak jak to bylo w moim przypadku !!
zreszta to juz koncowke wiec zleci szybko :)

Ostatnia edycja:
Do góry