reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

galarecia ja na szczescie nadzerki nie mam wiec spoko tylko ta infekcja meczaca bo mam spuchnieta macice :baffled: a termin mam na 17lipca ale podobno nie donosze do konca ale to sie okaze za 12 dni moge juz rodzic i bede w terminie wiec nie duzo zostalo mi na to leczenie ehhh :-( oni napewno chca dobrze tylko ze robia mi metlik w glowie pewnie nieswiadomie :-(

chwilami ale tak glupio sie wam wtracac hehe :zawstydzona/y: moze napotkam na te nowe o ktorych piszesz :-p narazie ich ni ma chyba hihi z jedna wczoraj pisalam :rofl2: calkiem sympatyczna aaa co do tej nowej zabawki meza hehe to sie nie dziwie troszkq pieniedzy dal :-p z reszta faceci saaaa jak dzieci hehe moj taki stary a glupiiii o mamo hehe:laugh2: ale i tak go loveeee mimo wszystkiego wiele mnie nauczyl tylko wkurza mnie jego silowniaaa :confused: ciagle cwiczy i cwiczy a po treningu stoi przed lustrem i mowi jakis maly jestem hehe a na lapie pol metra czubek , wiesniarko czemu mojej foty przy postach nie widac ?:nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
Olenska skopiowałam sobie przepis i napewno go kiedys zrobie:)

Femme fatal Hehe ja mam jednego banana to za duzo nie upieke:) I też rzuciłam sie na truskawki z makaronem:) Ale zrobiłam porcje az sie dziwie ze to zjadłam, a teraz malutki tez sie wierci od slodkiego ze szok:) Dobrze jest tak przekasic co nie co:):)

nocny koszmar oj to przekichane ..... Ja bym sie do lekarza jakiegos innego zglosiła co on na to powie. Bo dzidzius moze siezarazic jak bedzie przez kanał rodny przechodził, a to juz nie przelewki tym bardziej ze porod coraz blizej.....

Galarecia nocny koszmar ma termin na ten dzien co ja 21 lipiec (chyba):):)

EDIT:
jednak pomyłka:):) na 17 hehe byłam blisko:)

angel noo bylas blisko hehe dobra pamiec ciekawe ktora pierwsza na porodowke ;-) hehe a moze w jednym czasie pojedziemy hihih a co do infekcji co jesli ona sie nie zlagodzi to nie ma opcji na naturalny porod bo tak jak mowisz zaraze maluszka wtedy bede miala cesarke ehhh nie wiem co lepsze no nic zrobie tak jak mowicie zglosz sie do jeszcze jednego lekarza bo sama sie niepokoje.. straszne mam bole kregoslupa Ty tez takie masz?? :baffled:

No nareszcie mi się udało...Ufff:-p
Asiowo kochana moje gratulacje!!!Dzielna z Ciebie kobitka tyle czasu męczyć się w domu...Ale może dzięki temu poród miałaś lekki:tak: Cieszę się razem z Tobą,że Twoja kruszynka już na świecie:-) Cudowny prezent na Dzień Ojca.Jak czytałam,że już urodziłaś to miałam łzy w oczach ze wzruszenia...Też już nie mogę się tego doczekać:tak: Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam cieplutko:-)

Ja przed chwilą zrobiłam sobie koktajl bananowy w mlekiem.Do tego nawet 1 banan wystarczy a jest pyszne:tak: A teraz muszę iść robić obiadek...Mam nadzieję,że przez ten czas nie napiszecie 15 stron:-p

Nightmare napisz jak wstawiłaś zdjęcie do podpisu i co wstawiłaś bo u mnie jak widać jest zdjęcie i wystarczyło wkleić link.

No Chwilami cudne te Twoje nowe zdjęcie:-p A ja próbowałam znaleźć tutaj Twój pierwszy post żeby się czegoś dowiedzieć...bo właściwie to nic o Tobie nie wiem...Wszystkie dziewczyny coś tam o sobie pisały w poznajmy się i coś wiadomo...Także może poszukam dalej:-p

Hehe to tylko przykład z tym zdjęciem, ale zaraz go wyrzucę :-p jakby był przystojniejszy to moze bym zostawiła :-D

Jesli chcesz znaleść mój pierwszy post kliknij na mój nick lewym przyciskiem myszy i wybierz "znajdź więcej postów napisanych przez Chwilami" :-p i będziesz mogła przeczytać każdego posta jakiego napisałam na tym forum :p

Ostatnia edycja:
Dla mnie to trzeba instrukcję obsługi:-p Ale Tobie to dobrze idzie,póki co jesteś cierpliwa więc korzystam:-p A ten Pan to faktycznie nie za przystojny..Ale za to jaki miły-taki podpis ma ładny:-p

Galarecia za mną kalafior chodzi już tak parę dni,ale wszędzie takie brzydkie były...Dzisiaj zrobię polowanie więc jutro na pewno też będę miała taki obiadek.kalafior musi być:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety podpis nie mojego autorstwa, a zdjęcie znalezione w sieci dnia następnego po meczu Polska-Niemcy :-D

PS Galareciu a starczy i dla mnie??

A tak w ogóle to mam dzisiaj egzamin z anatomii ale ja Mati i Weronika zbuntowaliśmy się, włączyliśmy lenia i nawet książek nie otworzyśliśmy :-p I tak nie jestem w stanie nauczyć się całej anatomii w jeden weekend więc uznałam, że nie ma marnować czasu na naukę :)

Ostatnia edycja:
Do góry