reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

galarecia nie mow nic o obiadku :-) ja gloduje a mi sie robic nie chce hehe wogole bym sobie zjadla placki ziemniaczane mmmmm z mlodych zemniaczkow z cukrem i smietanka mniami:-p ale mi sie nie chce ich trzec hehe:baffled: poza tym moj czubek nie naje sie placuszkami bleee musze jakis kawal miecha mu usmarzyc :blink: a ja moze jakas zupke zjeem chyba tak zrobie bo mi wody uciekaja :baffled: a 3l wody dziennie to ja nie daje rady pic bleee chyba ze zywca truskawkowego hi :laugh2:

reklama
nocny koszmar noo niekawe ktora wyladuje pierwsza:) ja boli klegospupa nie mam ale krocze mnie boli....szczegolnie w nocy jak mam sie obrocic z boku na bok lub rano jak wstane to dopiero koszmar... i nie wiem czemu i czy to normalne....

MMmm....koktajl bananowy pychotka....

Galarecia zostaw cos dla nas nie badz taka:):) Zrobiłas smaka i poszłas no wiesz <zart>:) :tak: Ale taki obiadzik to bym sobie zjadła mmm....

Ja dzis na wieczor robie spageti:) Moj K mnie wczoraj poprosił bo z nim chodzi to danie i chodzi:) A ja w sumie tez chętnie zjem:)

BYłam na polku przesadzic sobie 3 kwiatki i tak sie spociłam ze szok, ja to bym mogła z domu nie wychodzic normalnie... Bo zaraz mi dusno i w ogole:) Dobrze ze w domku chłodno:)
A wy jak znosicie upały??

EDIT:
koszmar jak Ci wody uciekaja??

angel ja mam bole krocza ale od tej infekcji ale nie martw sie sa one normalne na noc wloz sobie poduszke miedzy nozki i powinno ulzyc troszke :-) a przy przekrecaniu sie to normalne ze boli tak samo miesnie brzuszka tez czasem bola przy przekrecaniu sie na druga strone, a wody nie wiem jak mi uciekaja lekarz mowi ze z wizyty na wizyte jest ich coraz mniej zalecil picia 3l wody dziennie jedzenia zupek i mam tabletki na zatrzymanie wody w organizmie :tak: ja z kregoslupem mam tragedie nie moge 10 minut usiedziec bez krecenia sie ehhh podkladam poduszke twarda pod plecki i na troszke pomaga ale i tak zaraz musze zmienic pozycje siedzenia:baffled: i wogole kilka dni temu pierwszy raz w zyciu mialam zgage hehe ochydne uczucie :-( dobrze ze dopiero teraz mnie spotkalo fuuuuj :confused:

angel501no niestety ugotowałam mało i już nie ma:-D:-p
Ale następnym razem się chętnie podzielę:-p

Mi ciągle też duszno (nawet w domku).. I bardzo się pocę.. Wogóle jakoś ostatnio mi tak ciężko.. Nawet czasami nie mogę złapać oddechu, szczególnie w nocy się budzę i się duszę..

Mi dopiero zaczyna się 5 miesiąc,a czasem zdarzają mi się zasłabnięcia...Także nie dziwię się,że co nie które z Was z większymi brzuszkami nie radzą sobie w upały...Mi często robi się duszno i łapie mnie zadyszka jakbym była staruszką:-p

Ona mika mam nadzieję,że już wszystko w porządku...Nie wiem co się stało,ale nie stresuj się żeby maluszek się nie denerwował...

Koszmarku jak odchodzą Ci wody to to nie jest zbyt bezpieczne,więc lepiej się zmuś i pij te 3 litry wody...

aniu2608 staram sie :-) tak z poltora litra samej wody pije do tego zupke kilka razy dzienne no i duzo owocow wiec chyba ze 2.5l dziennie jest mam nadzieje ze starczy to juz nie duzio mi zostalo do konca ehh tylko oby ta infekcja przeszla:-(

O rany! od rana tyle naprodukowałyście że masakra... ale już nadrobiłam (ten wątek inne boje sie sprawdzać)...
Famme w szkole było fajnie mój chłopak to mnie ciągle rozśmieszał (zwłaszcza jak babka uczyła nas oddechów) ale był tylko on jeden jako partner a reszta dziewczyn były same więc wydaje mi sie że jak będziesz sama chodzic to nic sie nie stanie... No i był takim królikiem doświadczalnym: a jak pan u mamusi to odbiera a jak tamto... Mi sie podobało a jak babka zaczęła pokazywać ćwiczenia które mamy razem wykonywać to M stwierdził że więcej nie pójde tam ;-)
Tak wogóle to według mnie szkoła rodzenia powinna być dla kobiet w okolicy 20tyg nawet troche wcześniej a nie oni kobietom po 30tyg (chyba ja jako jedyna przed 30jetem) tłumaczą jak o siebie dbać co jeść itd... co z tego że ona 2-4tyg sie będzie dobrze odżywiać skoro wcześniej nikt jej tego nie powiedział...

Wogóle gadałam ze znajomą która też jest w ciaży-15tydz- zaczęła najeżdrzać na mojego lekarza że on taki czy siaki że na moim miejscu to by go zmieniła i wogóle, potem sie okazało że dziewczyna czuje zazdrość o to że ja chodze prywatnie... Nam ciężko bo ciężko z kasą ale chodze prywatnie bo u mnie jakoś dobrych na NFZ nie ma a że ona woli te pieniądze przepalić to juz jej problem...

Wogóle, lekarz który był na zajęciach powiedział że znieczulenia zewnątrzoponowe są możliwe ale są rzadkością bo nie ma ich kto robić:szok: Masakra... No ale dobrze że mają przy sali porodowej wanne i prysznic... Chociaż to...

dziewczyny zaraz jade odebrac meble do pokoju mojej malej hihi jeju i wszystko juz czeka na nia , jade jeszcze do mojej kliniki po wszystkie wyniki badan i pokaze je innemu lekarzowi tak jak mi radzilyscie :-) zobaczymy co powie ja bede na patologi to i tak laptopa wezme ze soba hi:happy:

Hej dziewczyny!

Ale jestem wymęczona! Chyba się jednak rozleniwiłam przez ten urlop :)

Mika mam nadzieję, że wszystko ok z Tobą i Maluszkiem!

Żywa a Ty wkońcu poodpoczywaj :)

Asiowo bidulko, zamęczą Cię te bóle... :( Czekamy na dobre wiadomości!

A mój brzuch dalej swoje.. @ (tak, właśnie-wrednej małpy ;) ) nie ma,a boli...:(

reklama
Do góry