reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eh na chwile was zostawić :-p ja właśnie kupiłam kolejne rzeczy dla malucha :-p już tego się trochę nazbierało :-p

O to fajnie z tą szkołą rodzenia :-) to może jednak się zapisze bo tak to się bałam że będę jedyna bez faceta i mi smutno będzie :-p

Nadiha - ooo ;-) to może się udało mnie też wszystko bolało tak samo jak bym miała @ dostać :-p a tu lipa @ nie było :-p

oleńka19 - ja zaspokoiłam się truskawkami i kanapami z nutellą :-p a za jakiś czas będzie obiadek :-) ale ja rozpieszczam tego malucha :-p ... Twój też już tak kopie ? :-)
W ogóle jutro wielki dzień co nie ? :-)

reklama
Ja tez tylko na chwilke ;-) Ala oglada molestowanego :-D

Chwilami dzieki :-p u Nas juz 3 burza idzie :-D troszke szkod wyrzadzila ale taki urok pogody !! wiesz w szkole czesto mowili ze bylam upierdliwa ale w takim stopniu ze zyc bezemnie nie mogly dziopki z klasy- no i 2 rodzynki na 20 dziewczyn :-D
ehh to byly czas ....

Olenka ciesze sie za placki sie udaly i smakowaly ;-):-)

Miska a Ty gdzie sie podziewasz ??

Ostatnia edycja:
Witam, dzis dostalam wypis ze szpitala, ale mialam do nadrobienia....
w szpitalu w sumie nic mi nie pomogli, faszerowali mnie 3 razy dziennie zastrzykami przeciwbolowymi w kroplowce, zrobili mi zwykle badania(krew mocz) i usg, nic wiecej, troche mi przeszlo, ale widze ze nie na dlugo, bo jak zaczynam wiecej chodzic to jest to samo, wenflon zmienili mi w reku dopiero jak kroplowka zaczela z zyly wyplywac, bo juz mi tak zyla napuchla ze wcale kroplowek nie przyjmowala, i teraz mam cala reke spuchnieta. Nie wiem co to byly za zastrzyki ale dzidzia wiercila sie po nich jak oszalala, a o jedzeniu nie wspomne, salceson na sniadanie a na kolacje pasztetowa....,jedno dobrego z tego to tylko to ze prawdopodobnie bedzie dziewczynka

femme no tak jutro super dzien, czekam na niego praktycznie od poczatku:-) może dowiemy się kogo nosimy w brzuszku:rofl2: jak wrocisz to od razu daj znac!!! ja przewiduje ze napisze cos kolo 21 albo 22 bo mam wizyte na 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeju ja sie tak strasznie ciesze:-) moj to kopie i to poządnie. jak patrze na brzuszek jak sie rusza to usmiech mi z twarzy nie znika. taką radoche czuje:-D

polna nawet moja mama powiedziala ze są pyszne:szok:

Olenka heh az pekam z dumy ze tak smakuja Wam moje placuszki :-):-D

Femme fatal,Olenka teraz juz wiem o co Wam chodzilo z jutrzejszym dniem :-p

Madzik WITAM ;-) nie ma to jak w domu prawda ? ja pamietam te szpitalne jedzenie-chodziaz na patoligi i poloznicztwie to i tak byly rarytasy :-)

No ja jadę do Gdańska i o 12.45 mam wizytę ale jeszcze w Gdańsku posiedzę więc też pewnie wieczorem dopiero będę i mam nadzieje że będę mogła się pochwalić co tam kryję ten łobuz między nóżkami :-p

madzik1388 dobrze że już jesteś z nami :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ona mika no tak przejmuje się ale jakos to będzie....dzieki placuszkom trochę urósl hehe:rofl2:
no a ja mam wizyte na 20 i tez mam nadzieje ze sie jutro pochwale!!!! dobra dziewczyny ja mykam, bo moj S przyjechal i jedziemy do Gdańska do banku. zajrze dopiero jutro. tylko mi nie napisac znowu 15 stron:-)bo ostatnio tyle mialam do nadrobienia:-)

Czesc Dziewczyny no i wreszcie jestem po wekkendzie :D Co tam u WAs? ja po chrzcinach czuje sie super :D troszke czlowiek sie wyrwal od tej monotonii :p Zdjec niestety nie mam bo nie bylo czasu robic:( Ale ogolnie zabawa sie udala:)

A co tam u Was???

Netgirl ja sie zgadzam z Toba :) Serduszko jak chcesz mozesz dolaczyc do nas :) Bo zakladanie nowego watku i to takiego samego jest poprostu bez sesnu:)A po Tobie to wogole nie widac zebys rodzila :p Grtauluje :D

Zywa to kuruj sie i odpoczywaj :D Powodzenia:)_ To kiszka z tym wyjazdem , szkoda :( a przeszedl ten bol ??

KasiaF87 faceci juz tacy sa :pA moze naprawde byl zmeczony ?? Bierz pod uwage wszystkie opcje :p Ja tez siedzialam calymi dniami w domu jak bylam z Filkiem w ciazy nie miala do kogo buzi otworzyc wiec wiem jakie to ciezkiem i jak Cie to denerwuje ze on ma w nosie wszystko :) Ale musisz przetrwac :) Mam nadzieje tylko ze jak urodzi sie dzidzia to bedzie inaczej :)

Tunczyk ja tez tak mowilam zeby mowil i biegal , a teraz nadazyc nie moge za nim a czasami juz bym mu buzke zakleila chociaz jesce nie gada tak dobrze , ale uszy pekaja :p:p

Nocny koszmar witam serdecznie :)W Zyciu bywa roznie , wiec nie masz sie co przejmlowac :) Stalo sie i sie nie dostanie i ciesz sie z tego co masz , dobrze ze Twoj facet jest taki wyrozumialy i widac ze bardzo Cie kocha :)Co do imienia to ich to nie powinno wogole obchodzic i nie ma znaczenia czy jest w kalendarzu czy nie :p a kilogramy zrzucisz :p napewno :)

Adiva witamy i dziekujemy za wsparcie :)Nie mamy zamiaru zamykac tego watku :p a moze poprostu dolacz do nas ??

Polna ja tez nielubie byc sama w domu :/ Jakos tak dziwnie nie moge w nocy spac wogole i budze sie ciagle przez jakies szmery wiec wiem co czujesz :p

Asiwo no to trzymam kciuki :) Mnie juz od kilku dni zbiera cos ale naraie skurczy nie ma :/ Tylko takie dziwne uczucie , zobaczymy iel jeszcze sie pomecze:p AAA i co do tego czopa to moj lekarz kazal mi jechac do szpitala jak tylko bede miec jakas wydzieline taka czerwonobrazowa zeby nie czekac , wiec nie wiem jhak to jest w Polsce ??
Trzymam kciuki zeby to juz bylo to:DNo i gratuluje coruni :) czekamy na foty:)

Chwilami to masz tak jak ja :D Tez nie moge zdzierzyc nawet najmniejszej rzeczy czy sytuacji co mnie wkurza :D

Nadiha tu tez mamy polskie sklepy itd ale to nie to samo co w Polsce:p Ten klimat i wogole :D Strashnie mi tego brakuje :p

Serduszko super zdjecia i sliczny maluszek :) Gratuluje:)

Oliwka to super ze masz awrunki zeby jej ten basenik rozkladac bo to frajda nieziemska dla dzieci :) Ja z moim bylam raz na basenie co nie moglam go z wody wyciagnac chociaz burza sie zaczela i grzmialo i zabami walilo :D a wczoraj bylismy na takiej plazy nad jeziorkiem Michigan ( niewiem czy dobrze napisalam :D:D) to powiem szczerze woda dosc zimna i bal sie wejsc glebiej niz po pupke moze dlatego ze tak duzo tej wody :D

Olenka to na fajnego policjanta trafilyscie :p:p

Madzik witaj po przerwie i gratuluje coruni :)

Snoopy a gdzie Ty sie podziewasz ??

reklama
Dostałam 2 smsy od ASIOWO:-). "Wykończona jestem i obolała, ale jaka szczesliwa:) Malutka cały czas przy mnie, tylko śpi na razie. Cudoo...! I ciągle nie umiem uwierzyć, że już ją mam"

A jak ja zapytałam o poród tak mi napisała: "Położne się ze mnie śmiały, że się wytrenowałam i w idealnym momencie przyjechałam na akcję porodową! Nie nacinali mnie, pękłam w 1 miejscu malutko podobno. 1 szew do ściągnięcia na zewnątrz więc raj. poród w ogole wymarzony".

Cieszę się, że wszystko tak łatwo poszło:tak:. Jednak poród nie zawsze to katorga;-):-). pocieszenie dla ciężarówek, które czekają na rozpakowanie:-). Nocnykoszmar, mam nadzieję że tak bardzo jak boisz się porodu tak później bardzo miło będziesz go wspominać:tak::-).

A u mnie źle:-(. trzustka nadal boli, poszłam do lekarza i mi baba wkręca że to nerka, jak to nerka się pytam, skoro ja po jedzeniu mam mdłości, zgage, kwasy żołądkowe mi się cofają i boli wysoko pod żebrami:wściekła/y:. Dała mi skierowanie na badanie moczu, superrrrrrr. Pewnie będę musiała prywatnie zrobić badania na wątrobę i trzustkę jak mi przez kilka dni nie przejdzie:-(.

A póki co przepraszam, że tak mało piszę ale czytam jak mi Hania do kompa pozwoli usiąść:-p, więc wiem co u Was się dzieje:tak:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry