reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
NO no powodzenia ASIOWO mam nadzieje ze dziś w nocy urodzisz i ze będzie to lekki poród !!!A ja dziś miałam jechać na basen,kupiłam małej kostiuym i pieluszki ale była taka pogoda zajeb.....że rozłażyłam jej baesenik i się w ogrodzie pluskała!i wcale wyjśc nie chciała ,już sobie wyobrazam co to bedzie jak mała z nami pojedzie na wakacje w lipcu
NETGIRL brzunio masz super ja mam podobny i sama się dziwie że tak szybko umiemy powracać do normy ja po porodzie Oliwki wychodziłam ze szpitala tylko 2 kg na + ,spadłam w 6 dni 13 kg ,tak dużo bo spadła ze mnie woda której nabrałam kilka dni przed porodem a z bartkiem bo bnie wiem wiem że teraz mam wage z przed porodu 53 kg przy wzroście 164 i chcę spaść do 51 a Daniel się na mnie drze że kościotrup się z mnie robi ,że dupy nie mam i biodra mi sterczą i że lepiej wyglądałam (tak że miałam biodra itd)jak zaczął się ze mną spotykać!!!!!!!KASIAF87,FAMME FATAL CO SŁYCHAĆ????????
nocnykoszmar
Entuzjast(k)a

nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
chwilami no masz racje nie dodalam tego ze mam dwie firmy na siebie i odprowadzam skladki wiec laski nikt mi nie robi place nawet nieprzymusowe chorobowe ale zostawmy to niunia juz mi sie nie chce denerwowac i was tez bo zaraz sie wkurw... i cisne niepotrzebnie tak jak mowicie dowiem sie wszystko w MOPS-ie albo u prawnika na forach nie ma co tego wogole poruszac bo kazdy madrzejszy od drugiego a pewnie nikt do konca w tym obcykany nie jest zostal mi jeszcze max miesiac wiec dowiem sie co i jak a jak za duzo problemow bedzie to zostawie t w huj i tak mam prace Kris tez wiec z glodu nie padniemy
A
ania_zywa
Gość
Asiowo urodziła o 23:55 Paulinke. Nie wiem jaka duza i ile wazy, bo ona sama jeszcze nie wiedziała. Najważniejsze że już tuli swoją kruszynkę
:-). A tak w ogóle to chyba trafiła na ostatnią chwilę, skoro jeszcze przed 23 brała w domu prysznic

.
A ja chyba dziś też nie pojadę, złapał mnie atak trzustki, boli w lewym boku pod żebrami.. Boje się jechać, bo tam wioska nawet apteki nie ma co dopiero o jakiejś przychodni hehe. Znacie jakis lek na trzustkę?
Ps. To chyba znaki, że mam jednak nigdzie nie jechać
. Najpierw okazało się że autobus wycofali a teraz ten ból:-(.

A ja chyba dziś też nie pojadę, złapał mnie atak trzustki, boli w lewym boku pod żebrami.. Boje się jechać, bo tam wioska nawet apteki nie ma co dopiero o jakiejś przychodni hehe. Znacie jakis lek na trzustkę?
Ps. To chyba znaki, że mam jednak nigdzie nie jechać

Eh ja to wczoraj już spałam jak mi Asiowo napisała... Ale mam jeszcze kilka info: poród poszedł szybko, mała ma 58cm i warzy 3780 :-) Asiowo jes przeszczęśliwa i sle pozdrowienia... Wy tu skrobcie gratulacje a ja ide sie uszykować i lece do szkoły rodzenia...
PS. Nie pamietam kiedy o tej godzinie na nogach byłam hi hi hi... Lece bo czasu mało...
PS. Nie pamietam kiedy o tej godzinie na nogach byłam hi hi hi... Lece bo czasu mało...
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
ASIOWO gratuluję,super ze tak szybki poród miałaś,to pewnie dlatego że czekałaś do ostatniej chwili......duża bużka dla was kochana!!!!!