reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Asiowo - 3mamy 3mamy !
Chwilami - no ja Cię tak kojarzę z takim nerwuskiem :-) a gra Hiszpania i Włochy o wejście do pół finałów :-) póki co 0:0 a dalej nie wiem bo u nas burza straszna i się kablówka popsuła ;/
KasiaF87 - a mnie maluch napierdziela konkretnie :-)

Jaaa... uwielbiam burzę :-)

NO no powodzenia ASIOWO mam nadzieje ze dziś w nocy urodzisz i ze będzie to lekki poród !!!A ja dziś miałam jechać na basen,kupiłam małej kostiuym i pieluszki ale była taka pogoda zajeb.....że rozłażyłam jej baesenik i się w ogrodzie pluskała!i wcale wyjśc nie chciała ,już sobie wyobrazam co to bedzie jak mała z nami pojedzie na wakacje w lipcu :)NETGIRL brzunio masz super ja mam podobny i sama się dziwie że tak szybko umiemy powracać do normy ja po porodzie Oliwki wychodziłam ze szpitala tylko 2 kg na + ,spadłam w 6 dni 13 kg ,tak dużo bo spadła ze mnie woda której nabrałam kilka dni przed porodem a z bartkiem bo bnie wiem wiem że teraz mam wage z przed porodu 53 kg przy wzroście 164 i chcę spaść do 51 a Daniel się na mnie drze że kościotrup się z mnie robi ,że dupy nie mam i biodra mi sterczą i że lepiej wyglądałam (tak że miałam biodra itd)jak zaczął się ze mną spotykać!!!!!!!KASIAF87,FAMME FATAL CO SŁYCHAĆ????????

:confused:bleeeee polozylam sie spacq ale mala mnie tak kopie ze ni da rady spac hhe :-)masakra pewno przez te nerwy bo jestem ostatnio na takim cisnieniu ze piany dostaje jeszcze kumpela mi teraz mowi ze z ta infekcja to powazna sprawa i ze powinnam dzis na oddziale zostac a ten gej:-) mi nastepne leki dal i jak w tydzien nie przejdzie to wtedy jakies badanie bakteriologiczne czy cus takiego:-(

chwilami no masz racje nie dodalam tego ze mam dwie firmy na siebie i odprowadzam skladki wiec laski nikt mi nie robi place nawet nieprzymusowe chorobowe ale zostawmy to niunia juz mi sie nie chce denerwowac i was tez bo zaraz sie wkurw... i cisne niepotrzebnie tak jak mowicie dowiem sie wszystko w MOPS-ie albo u prawnika na forach nie ma co tego wogole poruszac bo kazdy madrzejszy od drugiego a pewnie nikt do konca w tym obcykany nie jest zostal mi jeszcze max miesiac wiec dowiem sie co i jak a jak za duzo problemow bedzie to zostawie t w huj i tak mam prace Kris tez wiec z glodu nie padniemy

Asiowo pewnie juz tuli coreczke:-)
Ma ktos jakies wiesci??

Ale u nas dzis goraco wytrzymac nie idzie normalnie:crazy: ja uciekam pewnie bede wieczorkiem.. trzymajcie sie dziewczyny:-)

Asiowo urodziła o 23:55 Paulinke. Nie wiem jaka duza i ile wazy, bo ona sama jeszcze nie wiedziała. Najważniejsze że już tuli swoją kruszynkę:tak::-). A tak w ogóle to chyba trafiła na ostatnią chwilę, skoro jeszcze przed 23 brała w domu prysznic:-D:-D:-D.

A ja chyba dziś też nie pojadę, złapał mnie atak trzustki, boli w lewym boku pod żebrami.. Boje się jechać, bo tam wioska nawet apteki nie ma co dopiero o jakiejś przychodni hehe. Znacie jakis lek na trzustkę?

Ps. To chyba znaki, że mam jednak nigdzie nie jechać:confused:. Najpierw okazało się że autobus wycofali a teraz ten ból:-(.

Asiwoo graruluje:tak::-):-) ale to Paulinka nie mogla poczekac 5 minut:-):-) niezle tempo mala.. super, ze tak szybko jej poszlo:-)

Ania to chyba naprawde znak, ze masz zostac w domu i odpoczywac:-)

Eh ja to wczoraj już spałam jak mi Asiowo napisała... Ale mam jeszcze kilka info: poród poszedł szybko, mała ma 58cm i warzy 3780 :-) Asiowo jes przeszczęśliwa i sle pozdrowienia... Wy tu skrobcie gratulacje a ja ide sie uszykować i lece do szkoły rodzenia...
PS. Nie pamietam kiedy o tej godzinie na nogach byłam hi hi hi... Lece bo czasu mało...

reklama
Do góry