reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl Ty wiesniaro zajebiscie wygladasz :-) kurde ja tez tak kcem hehe zakatuje sie a wroce do siebie hehe mi wlasnie przyszly tylko boczki i brzuszek ale az taki wielki to on nie jest ;-) wiec mam nadzieje ze dam sobie z tym rade hihihi tak jak mowie przyszlo mi 15kg waze 65 :) eeee jak Ty dalas rade to ja tez musze :-)

zywa tak jak mowisz ja cos wiem i Ty cos wiesz no ja moze troszke mniej bo mnie osobiscie jeszcze to nie dotyczy ale nie ma sensu o tym juz gadac dowiem sie w MOPS-ie i wtedy powiem wam jak to jest i nie ma sensu sie o to klocic bo widze ze i Ty i ja mamy ostre charaktery ani ja nie dam sobie nioc wytlumaczyc ani Ty tez hhe chociaz widze ze dziewczyny tu dobrze mysla

reklama
Dziewczyny... ja juz powoli nie daje rady:baffled: skurcze sie nasilają... jak przez godzine dalej będą co 8 minut jak teraz jedziemy na porodówke... :-p Juz nie mam sił, cały dzien sie mecze... :zawstydzona/y: Jeszcze ten tyłek z tym hemoroidem, ale maść przyniosła ulgę:tak: Jak bede jechac na pewno napisze... jak sie nie odezwe tzn, ze zasnełam:-p (próbuje to sie zdrzemnac, ale nie umiem przez te skurczybyki):baffled:

netgirl Ty rodziłaś ?? jesteś pewna?? może brzuszek miałaś na pleckach??;-) bo masz rewelacyjny brzuchol :szok: nic a nie nie widać, a boczki nadają kobiece kształty :-p ale jesli Ci bardzo przeszkadzają to basen jest świetny na nie :tak: Zwłaszcza jak pływasz ruszając tylko nogami do kraula lub grzbietu trzymając w łapkach deskę.

A imasz rację co do tych alimentów. Jeśli facet uzna dziecko i nie odwoła sie od tego do 6 miesiaca życia dziecka to nawet jeśli nie jest biologicznym ojcem ma obowiązek płacic alimenty. Niby głupi przepis ale kieruje się dobrem dziecka.

chwilami jestes kochana ze starasz sie mnie zrozumiec i masz racje unioslam sie strasznie nerwowa jestem !! i jest wlasnie tak jak mowisz ja zle ujelam ona zle odebrala tyle ze gdyby wyjasnila a nie naskoczyla to ja bym nie ciagela dalej tematu ktory i tak juz zakonczylam :-)

Koszmarku staram się poprostu patrzeć obiektywnie i nie oceniać pochopne...choć czasem mnie ponosi ;-) ale broń Bóg komuś ubliżać czy używać obraźliwych epitetów...no chyba, ze na ostatnie szumowiny (czyt. facetów ;-)) czy osoby, które pierwsze zaczynają i mają jakieś wąty.

bo jedna firme mam swoja od miesiaca a druga ma na mnie tata !! ale nie wazne juz tam nie pisze ZYWEJ tez wytlumaczylam i odpuscilam sobie i tyle ehhhh ale sie zdenerwowalam :confused:

o i prosze kolejny szczegół, którego nie napisałaś :-p:-p

Ostatnia edycja:
asiowo dobrze Ci wywrozylam porod w nocy heh chyba zostane polozna hihi :-) trzymkaj sie tam i jesli masz surcze co 8 minut to jedz na porodowke juz teraz bo pozniej bedzie Ci tylko ciezej a teraz juz musza Ci jakos pomoc poza tym trzeba zbadac rozwarcie zrobic KTG cisnienie zmierzyc to juz nie przelewki radzilabym Ci jechac teraz !!!! i to koniecznie :-) 3mam kciuki malenka:-p

Asiowo a mnie już ściska z niecierpliwości :-D Mam nadzieję, że jutro na forum będzie, że już urodziłaś (szybko, sprawnie, naturalnie, bez nacinania, w miłej atmosferze), że Paulinka dostała 10 punktów i jest śliczna i najszybciej jak bedziesz mogła wstawisz zdjęcie swojej Królewny. 3mam kciuki :tak:

Asiowo super:-):-)ale sie rozkrecilo:tak::tak: to napewno juz to:tak:i tym bardziej, ze skurcze regularne.. to ja zaczynam trzymac kciuki o szybciutki porod i w miare bezbolesny:tak: trzymaj sie kochana:-)

Netgirl super wygladasz:tak: masz fajny brzuszek..:tak:nie widac. ze rodzilas.. :tak:

Jojojoj co tu się narobiło :-p
Na początek Asiowo 3mam kciuki maleńka ! oby to to ! :-) ale mężulek będzie miał niespodziankę jak się rozpakujesz w dzień ojca :-)

netgirl śliczny brzuszek :-) :D
Nasza szalona Chwilami taka spokojna ?! :-) ty to lubisz sobie pokrzyczeć i się podenerwować jak ja a tu trzeba przyznać zachowałaś spokój :-p ja się udzielać na ten temat nie będę bo zacznę krzyczeć :-) ...też chce być grzeczna :-p

No i witam nowe mamuśki :-)

A tyle czasu czytałam że o reszcie zapomniałam :-p

Meczyk któraś ogląda ?:-p

Nasza szalona Chwilami taka spokojna ?! :-) ty to lubisz sobie pokrzyczeć i się podenerwować jak ja a tu trzeba przyznać zachowałaś spokój :-p ja się udzielać na ten temat nie będę bo zacznę krzyczeć :-) ...też chce być grzeczna :-p
hehe uśmiałam się z tego "nasza szalona Chwilami":-D ja tak szalona jestem??:confused: oj no czasem mnie ponosi to fakt :-p na atak odpowiadam atakiem a tutaj nikt mnie nie zaatakował :tak: a nerwów nie mam do facetów :p a ina dodatek teraz jestem baaaardzo spokojna bo po tej akcji ze spacerku to Sz. przepraszał a ja w tym czasie ryczałam jak bóbr :baffled: ale mi to bardzo pomogło :tak: nie ma to jak wypłakać złość ;-)

PS a kto z kim gra i jaki wynik to nie mam na mieszkaniu telewizora :(

eh dziewczynki, ale tu gorąco... jeju jeju... nie stresować sie bo nam nie wolno... głęboki wdech i wydech i pełnia spokoju...

Asiow dawaj dawaj... My czekamy niecierpliwie... Ty i tatus pewnie niecierpliwicie sie jeszcze bardziej... No i życze ci szybkiego i lekkiego porodu... Ja myśle że ty dobrze myślisz że to to... Najwyższy czas :-) ślie ci dużo buziaków i uścisków i wszystkich najlepszych fluidków jakie tu teraz mam wkoło siebie...

Famme ja może nie oglądam ale słucham... Bo tv mam za plecami...

A moja dzidzia cos dzisiaj znowu spokojna... eh... pewnie jutro znowu da popalić... Jakaś cholerna wichura sie jeszcze do nas przyplątała...:wściekła/y:

reklama
Do góry