reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Cześć dziewczyny, dzisiaj 27dc. Cykle zazwyczaj 28-29 dni. Zrobiłam rano test i w ciągu kilku minut pojawił się taki cień. Późnym popołudniem zrobiłam test i wyszedł negatywny. Myslicie, że coś widać na tym teście i jest szansa ?

Załączniki

• IMG_3244.jpeg
    IMG_3244.jpeg
    240,9 KB · Wyświetleń: 201
reklama
Cześć dziewczyny, dzisiaj 27dc. Cykle zazwyczaj 28-29 dni. Zrobiłam rano test i w ciągu kilku minut pojawił się taki cień. Późnym popołudniem zrobiłam test i wyszedł negatywny. Myslicie, że coś widać na tym teście i jest szansa ?
Dodaje jeszcze drugie zdjęcie

Załączniki

• IMG_3255.jpeg
    IMG_3255.jpeg
    93 KB · Wyświetleń: 176
cień widać, ale test do powtórki, a najlepiej udać się na betę i Brdzie czarno na białym :)

Test to nord test ? Bo one bardzo często pokazują fałszywa druga kreskę .

Hej dziewczyny. Test robiony dzień przed miesiączką wyraźniejszy, a drugi w dniu spodziewanej miesiączczki, co myślicie ? 🙈

Załączniki

• 585b8e50-f01a-4138-a9b1-fa3037cd9807.jpeg
    585b8e50-f01a-4138-a9b1-fa3037cd9807.jpeg
    27,9 KB · Wyświetleń: 209
  • 74cb4eb7-9abc-45b6-b7f3-f503dff030be.jpeg
    74cb4eb7-9abc-45b6-b7f3-f503dff030be.jpeg
    104,5 KB · Wyświetleń: 219
udaj się na betę. I powtórz po 48h. Kreska w teorii powinna ciemniec, ale to nie kreska i jej odcień jest wyznacznikiem czy wszystko zmierza ku dobremu.
zrobiłam jeszcze dziś dzień po spodziewanej miesiączce. I lecę na betę

Załączniki

• c94bed68-f349-4edc-ba9f-1dfbdbb424cf.jpeg
    c94bed68-f349-4edc-ba9f-1dfbdbb424cf.jpeg
    61,2 KB · Wyświetleń: 194
reklama
Do góry