reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
KAKA82 trzymam kciuki za wyniki Twojej siostrzenicy. Napewno bedzie wszystko dobrze.
Ewela24 ciesze sie ze wyjazd udany, mam nadzieje , ze odpoczelas troszke po tych stresach związanych z obroną pracy magisterskiej.:tak:
dorota123456789 powodzenia u dentysty.
Nasz synio chyba jest ułożony nóżkami do góry bo od kilku dni mam "poobijane" żebra:laugh2: I jest bardzo ruchliwy wiec chyba z nim tam dobrze. Ja dzis zjadłam 2 kanapki z poledwica i już 2 razy rozmawiałam z "wielkim uchem".:crazy: Chyba synuś nie lubi wieprzowinki:tak:

Cześć dziewczyny!
Nie odzywałam się przez parę dni bo mam jesden wielki zawrót głowy!:no: Kupujemu mieszkanie i codziennie latamy to do banku to do notariusza i jak wczoraj wysziśmy z M rano o 9 tak po 19 byliśmy dopiero w domu:szok: Myślałam że nogi mi odpadną.Tak więc tylko poczytałam co naskrobałyście ale nie miałam siły pisać:no:
W przyszłym tyg w weekend będziemy się przeprowadzać więc będzie jeszcze gorzej. Biegamy po sklepach Żeby wszystko kupić - oglądanie, szukanie, wybieranie...
Ale zrobimy teraz wszystko i jak Julcia przyjdzie na świat to będziemy mięli już wszystko gotowe:-)

Witajcie - ja wczoraj jakoś nie miałam siły nic pisać.
Lenia złapałam chhyba ... :-D
Gosiu mnie też denerwują te reklamy, które się ciągle włączają przy nowych wątkach :wściekła/y:

Dorotko ja też trzymam kciuki za wizytkę Twoją u dentysty.
Mam nadzieję, że dziś już nie będzie Ciebie męczyła biegunka.
Jagody są dobre na zatrzymanie biegunki.

Natko oj to masz teraz prawdziwe urwanie głowy ... nowe mieszkanie, przeprowadzka.
Ale za to później jaki efekt.

Antuanet - oj rozmowa z panem Winstonem Churchilem jak ja go nazywam.
Hmm ... najwidoczniej nie lubi wieprzowinki.

Za to dziś jestem już po zakupach - pomidorki, czereśnie i malinki oraz ... jagodzianki.
Nie mogłam się oprzeć.

Cześć dziewczyny!
Nie odzywałam się przez parę dni bo mam jesden wielki zawrót głowy!:no: Kupujemu mieszkanie i codziennie latamy to do banku to do notariusza i jak wczoraj wysziśmy z M rano o 9 tak po 19 byliśmy dopiero w domu:szok: Myślałam że nogi mi odpadną.Tak więc tylko poczytałam co naskrobałyście ale nie miałam siły pisać:no:
W przyszłym tyg w weekend będziemy się przeprowadzać więc będzie jeszcze gorzej. Biegamy po sklepach Żeby wszystko kupić - oglądanie, szukanie, wybieranie...
Ale zrobimy teraz wszystko i jak Julcia przyjdzie na świat to będziemy mięli już wszystko gotowe:-)

Wierzę, ze jest to męczące ale tez bardzo przyjemne:) Jajuż się doczekać niemogę kiedy zabierzemy sie za remont. Narazie zadawalam się sprzątaniem i przegladaniem wszystkich rzeczy;-)

Za to dziś jestem już po zakupach - pomidorki, czereśnie i malinki oraz ... jagodzianki.
Nie mogłam się oprzeć.

A ja jakos nie mam dzis apetytu. Ale druga połówka kalafiorka jest w lodówce jakby co;-)

Dorotko trzymaj się dzielnie-jesteś już dużą dziewczynką więc na pewno dasz radę:-D
natusiaMa coś o tym wiem. Nie kupujemy mieszkania...Ale je remontujemy...Już m-ąc nie mieszkamy w swoim domciu bo cała robota sie przedłużyła...Myślę,ze jeszcze to potrwa. W następnym tyg musimy kupic nowe łózka, dywany, narożnik do kuchni- i o pierdołkach nie wspomne-to prawie tak jak przeprowadzka. Albo i gorzej:crazy:
magdziunia:-D Ty leniuszku;-) Chyba pozostaje Ci tylko życzyć smacznego:-:)-)

A ja już ni robię większych pożądków wtu gdzie jeszcze mieszkamy sprzątam tylko pobierznie;-)
Faktycznie roboty jest teraz ale jeszcze trochę nas czeka!
Ale najbardziej nie mogę doczekać się meblowania pokoiku dla Julci! Jak pomalujemy to kupimy łużeczko, będziemy prać i układać ubranka bo teraz mam je zapakowane w pudle i nawet nie bardzo wiem co jeszcze mam dokupić a czego mam za dużo.

dorota123456789 ja też muszę wybrać się do dentysty bo byłam w styczniu:szok: i włożył mi lekarstwo i powiedział że pod koniec lutego mam przyjść zapląbować ale dowieedziałam się że jestem w ciąży i te wymioty więc nie poszłam a to już tyle miesięcy więc nie wiem co z tym lekarstwem:no:
Muszę się wziąść w garść i zapisać się do dentysty:-(

reklama
NatusiaMa fajnie masz z tym mieszkaniem choc wiem jak to potrafi wymeczyc ale mysl sobie jak juz bedzie fajnie jak tam zamieszkacie i sobie wsio porobicie
A co zabka to ja bym na Twoim miejscu poszla jak najszybciej bo czasem jak sie tak dlugo trzyma w zebie lekarstwo to pozniej zab jest nie doodratowania :-(
Ale moze u Ciebie bedzie inaczej :-)

MADZIU zycze powodzenia z gg :-)

KAKA 3 mamy kciuki za ta mala dziewczynke i tomografie :-)

Ja poszlam z M do dentysty a tam kartka ze ona chora i zla jestem ze oni nie dzwonia maja nas gdzies ...... :-(
Wiec poszlismy na targ po truskawki i M kupil sobie spodenki :-)
Po zakupach poszlismy do mojej przyjacioki A pozniej w domu M zrobil spagetti bo mialam straszna ochote i jakos w miare dobrze sie czuje zoladek boli ale troche a juz taka glodna bylam ze szok :-) Mam nadzieje ze bol calkowicie przejdzie i bede miala swiety spokoj :-)

Do góry