Nie pierwszy w szpitalnym laboratorium a drugi już gdzie indziej a to jest różnica?Jeśli w tym samym laboratorium to nie wróży to nie dobrego. Przykro mi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pierwszy w szpitalnym laboratorium a drugi już gdzie indziej a to jest różnica?Jeśli w tym samym laboratorium to nie wróży to nie dobrego. Przykro mi.
Tak.Nie pierwszy w szpitalnym laboratorium a drugi już gdzie indziej a to jest różnica?
Dziękuję za odpowiedź trochę mnie uspokoiłasTak.
Ogólnie powinno się za każdym razem w tym samym
To nie znaczy że to coś zmieni. Przyrost jest stanowczo za mały ale sprawdź w tym samym labieDziękuję za odpowiedź trochę mnie uspokoiłas
Oby było lepiejTo nie znaczy że to coś zmieni. Przyrost jest stanowczo za mały ale sprawdź w tym samym labie
Tak szczerze to lepiej żeby sama spadła, ale sprawdź jeszcze raz tak żebyś miała dwa wyniki zrobione w tym samym laboratorium w odstępie 48h i wtedy z tym do lekarzaOby było lepiejchodź nadzieji już nie mam
Tak zrobięTak szczerze to lepiej żeby sama spadła, ale sprawdź jeszcze raz tak żebyś miała dwa wyniki zrobione w tym samym laboratorium w odstępie 48h i wtedy z tym do lekarza
Dziś zrobiłam betę i progesteron a wczoraj beta wynosiła 78,3Tak szczerze to lepiej żeby sama spadła, ale sprawdź jeszcze raz tak żebyś miała dwa wyniki zrobione w tym samym laboratorium w odstępie 48h i wtedy z tym do lekarza
PO co dzisiaj?Dziś zrobiłam betę i progesteron a wczoraj beta wynosiła 78,3
W sobotę też pojadęPO co dzisiaj?![]()