Kejcik
Fanka BB :)
ja dziś aplikowałam leki na śpiochaDziwnie tak obudzić się mega wcześnie w Nowy Rok (leki o stałej porze), a na dodatek bez kacanie mogę się odnaleźć
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dziś aplikowałam leki na śpiochaDziwnie tak obudzić się mega wcześnie w Nowy Rok (leki o stałej porze), a na dodatek bez kacanie mogę się odnaleźć
![]()
A który to tydzień u ciebie? U mnie dziś 9+5 albo cos w tym stylu, jest masakrycznie :/ mimo tabletek czuje zgagę i ból żołądkaMatko jedyna jakie ja mam nudności od wczorajzapowiada się ciężki czas
![]()
No wlansie u mnie to samo i się zastanawiam o co chodzi u mnie 9+3Czy to możliwe ze wyszedł mi brzuszek już? Właśnie też o tym myślę zawsze miałam tylko jak zjem dużo. A teraz się nie chowa nawet jak jestem glodna
Ja po pierwszej ciąży szybko straciłam ale nawet nie myślałam o jedzeniu bo ciągle z małą u lekarzy. Byłam na diecie eliminacyjnej. Jak tylko się odstawiła od piersi to wiechaly nocne czekolady i to codziennie. Mam problemy metaboliczne więc chwila moment i 10kg do przodu.Mi też brzuchol wywaliło. Ale to też po pierwszej ciąży jeszcze pozostałości wagi... teraz po porodzie biore się za siebie na luzie![]()
6+1 ... W pierwszej ciąży też w tym czasie się zaczęły. Nie mogłam normalnie funkcjonować, rzyganko codzienne, przeszło w 12 tcA który to tydzień u ciebie? U mnie dziś 9+5 albo cos w tym stylu, jest masakrycznie :/ mimo tabletek czuje zgagę i ból żołądka![]()
U mnie też się zaczęły dokładnie o tej porze w tej ciąży6+1 ... W pierwszej ciąży też w tym czasie się zaczęły. Nie mogłam normalnie funkcjonować, rzyganko codzienne, przeszło w 12 tc![]()
3, pierwsze poronienie w 5 tc, drugie poronienie w 7 tc. Teraz jestem dalej, oby to była dobra wróżbaktóra to Twoja ciąża?
Spokojnie, może też zrobił Ci się krwiaczek jakiś. Połóż się do łóżka i leż. Mi lekarz kazał jedną tabletkę więcej duphastonu zacząć brać (łącznie 4). Leżałam, tylko do łazienki wstawałam i już po kłopocie. Chociaż nadal dużo leże.Właśnie zaobserwowałam bardzo niewielkie ale jednak delikatne brudzeniejest bardzo subtelne i widoczne tylko na papierze ale jestem przerażona i osiwieję do jutrzejszej wizyty
![]()
Może warto jechać do szpitala?Właśnie zaobserwowałam bardzo niewielkie ale jednak delikatne brudzeniejest bardzo subtelne i widoczne tylko na papierze ale jestem przerażona i osiwieję do jutrzejszej wizyty
![]()