Kitsune
Moderator
Jeszcze nie, jak się nie rozkręci to wieczorem siknęSikałaś coś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeszcze nie, jak się nie rozkręci to wieczorem siknęSikałaś coś ?
A gdzie zdjęcie pinka ? I jaka czułość ? Ja na Vitam nigdy nie miała żadnych cieni. Jedne z moich bardziej zaufanychSprawdziłam później pinkiem, biało.
Cycki me totalne flaki.
A w sumie to dziwne bo biorąc progesteron besins spodziewałam się jakiś dolegliwości![]()
Sikaj, sikajJeszcze nie, jak się nie rozkręci to wieczorem siknę
No właśnie ! Mój mąż stwierdził, że trzeba czekać do dnia okresuA w ogóle mój mąż dzisiaj powiedział, że sikać na więcej niż jeden test dziennie jest bez sensu...
Pfff.. Co on tam wie![]()
Moze tescik a jutro beta?Powiem Wam coś!
Jednak nie dostałam nadal okresu, plamień ciąg dalszy, głowa dalej szaleje![]()
U mnie tak się zadziało 2 dni po domniemanej owulacji. Dziś 3 dni po brzuch mnie tak miesiączkowo boli, a moze to skutek tego, że zrobiłam trening a potem 24 razy po schodach wnosiłam panele, żeby zdążyć przed deszczem i zmęczyłam się na prawdę nieźle.Oho, napierdziela mnie jajnik z którego była owulka. Czyżby progesteron zaczynał działać dopiero![]()
A już go wywaliłamA gdzie zdjęcie pinka ? I jaka czułość ? Ja na Vitam nigdy nie miała żadnych cieni. Jedne z moich bardziej zaufanychVitam, Heltiso wielbię - chyba nawet lepsze od pinków
![]()
Ale ogólnie ginekolożka do której wpisała mi niedomoge bo według niej co z tego że mam piękny wynik jak za szybko spadaTo samo mi mówił mój lekarz, że do ciąży styknie i jak będzie wszystko ok. To progesteron sobie urośnie. Trochę jestem tym wszystkim załamana.... Nie wierzę w immunologię, bo przed synem też miałam poronienie i to 7 tydzień. Mam poczucie, że mamy zajebistego pechaalbo z genami nie do końca z mężem gramy i potrzeba więcej czasu na dobre połączenie
![]()
Ja juz 8 dpo, a dziś ten bol się zaczął. I jest taki jak podczas owulacjiU mnie tak się zadziało 2 dni po domniemanej owulacji. Dziś 3 dni po brzuch mnie tak miesiączkowo boli, a moze to skutek tego, że zrobiłam trening a potem 24 razy po schodach wnosiłam panele, żeby zdążyć przed deszczem i zmęczyłam się na prawdę nieźle.taki podwójny trening
![]()