reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy

ja chudnę kilogram na tydzień - jeszcze 10 mi zostało;
ciążę widzać głównie po biuście (jak jestem w ubraniu); brzuch jak stoję jest płaski, ale jak usiądę....masakra...

byłam już raz na basenie - może uda mi się chodzić regularnie :-)

reklama
Ja tez dlugo sie martwilam uplawami; leci nie leci leci znowu jasno czerwone ale mysle ze to przez szwy bo mialam w srodku wezelki ktore mnie kuly i jak wiecej pochodzilam to wtedy sie lalo. Wreszcie sie rozpuscily...i mam juz pierwsze sexcesy za soba:-p pytalam meza czy mu rozmiar pasowal:-D:-D:-D

No ta ja ci zazdroszczę tych sekscesów, Iwoszku basen - brawo :-)
No kochane juz niedługo wszystkie będziemy mogły powrócić do pełnej formy :-)
Przy maluszkach czas leci jak szalony:-)

A ja się boję, że długo sexcesów (świetne słowo ;-):-D) nie będzie u nas :-( jestem tak pocerowana, że będę się bała, że coś się rozleci :sorry2: o strachu przed bólem nie wspominając... :zawstydzona/y:

Mata ja tez byłam juz raz pocerowana i jakoś poszło więc nie będzie tak źle , to teraz się tak wydaje ale jak minie 6 tygodni to sama zobaczysz :-)grunt to pozytywne nastawienie

Pozytywne nastawienie to ja mam ;-) a bliskości to strasznie mi brakuje... najważniejsze, że od wczoraj mogę normalnie siedzieć :tak::-):-):-) na resztę przyjdzie czas... (mam nadzieję, że dobrze mnie zszyli i nie pęknę :sorry2:) poza tym najpierw i tak czeka mnie wizyta kontrolna i badanie :eek:

Mata - grunt to się nie nastawiać,że za pierwszym razem będzie super :-) (super jest za drugim ;-)) i się nie zniechęcać :-)

reklama
Do góry