reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
coś te kciuki chyba słabo zaciśniete były ........

jednak kolejnego marcowego maleństwa nie będzie :blink: @ przyszła i rozpoczął się kolejny cykl :tak::tak::tak:

hej wam
u mnie @ nadal niet,,mam jakis biały sluz,,a zawsze przed @ dzien lub dwa mam upławy delikatne takie brazowo czerwone,,,hmmm,,czekam nadal..

jarzebinko oj skzoda,,ale dalej czekamy bedziesz kwietnioweczkaaa

nenius witajjj

Oj jarzebinko, przykro mi....buziaki!

Dziewczynki, kurczaki, nie wiem czy to tylko u mnie, ale co Wy widzicie na pierwszej stronie tego watku? Bo ja naszej staraczkowej listy nie widze...i watek niby rozpoczety przez kogos innego..czy ktos wie, co jest grane??

Ostatnia edycja:
Gwiazdeczko chyba zostaly polaczone jakies dwa podobne watki moze,,bo tak jakos sie zaczyna potemz nowu,,hmm
testowaia widzialam,mnie wyrzuc teraz na 12 lipca...
a ty kiedy??

czesc kochane staraczki
ja juz po (cale szczescie) i mam mojego szkrabika po drugiej stronie brzuszka; urodzilam coreczke i mam teraz parke :-D
jest super, maly nie jest zazfdrosny; Weronika grzeczna i ladnie spi :tak: a oto ona

i z braciszkiem

zycze wam wszystkim,zebyscie szybko zafasolkowaly i lekko przechodzily ciaze; ja bylam miesiac na podtrzymaniu, nic ciekawego - 2 tyg w szpitalu; ale czego sie nie robi :-) teraz pozostaje sie cieszyc kazdym nowym dniem
buziaczki dla wszystkich :-D

reklama
Do góry