Witam
z chęcią do was dołączę. Ostatnia miesiączka 20.04. W poniedziałek wizyta u lekarza, trochę się stresuje, bo jedna ciążę poroniłam. W czasie kiedy powinnam dostać okres odczuwałam dość mocny ból piersi, który właściwie z dnia na dzień zaniknął. Miejsca sobie w domu znaleźć nie mogę ze stresu, nie wiem jak dotrwam do poniedziałku.
reklama
Migotka2024
Fanka BB :)
Pragną plus i dodatkowo zamówiłam z norsana omega 3 z alg morskich , magnez
Migotka2024
WitamyWitamz chęcią do was dołączę. Ostatnia miesiączka 20.04. W poniedziałek wizyta u lekarza, trochę się stresuje, bo jedna ciążę poroniłam. W czasie kiedy powinnam dostać okres odczuwałam dość mocny ból piersi, który właściwie z dnia na dzień zaniknął. Miejsca sobie w domu znaleźć nie mogę ze stresu, nie wiem jak dotrwam do poniedziałku.
WitamyWitamz chęcią do was dołączę. Ostatnia miesiączka 20.04. W poniedziałek wizyta u lekarza, trochę się stresuje, bo jedna ciążę poroniłam. W czasie kiedy powinnam dostać okres odczuwałam dość mocny ból piersi, który właściwie z dnia na dzień zaniknął. Miejsca sobie w domu znaleźć nie mogę ze stresu, nie wiem jak dotrwam do poniedziałku.
Dziewczyny czy wy też macie jedna pierś bardziej wrażliwsza niż druga?
i czasami na zmianę jest
I czy też macie tak że nie możecie się napić? Cały czas czuję pragnienie, piję dużo wody mimo że mam po niej trochę ochotę zwymiotować ale no nie czuję się napita. Już próbowałam soki, herbaty, coca cole i chyba ta jedynie na chwilę dawała uczucie braku pragnienia
I czy też macie tak że nie możecie się napić? Cały czas czuję pragnienie, piję dużo wody mimo że mam po niej trochę ochotę zwymiotować ale no nie czuję się napita. Już próbowałam soki, herbaty, coca cole i chyba ta jedynie na chwilę dawała uczucie braku pragnienia
Kwiatkowa14
W teorii na 7 stycznia ale ja już jestem po 2 cc więc i tym razem będę mieć czyli pewnie 2025 przywitamy w 5U mnie tak samo. Z om wychodzi 8t1d a z usg 6t5d. Na kiedy masz termin porodu?
S
sylwia114@
Gość
Ja ciągle popijam wodę lekkogazowanąDziewczyny czy wy też macie jedna pierś bardziej wrażliwsza niż druga?i czasami na zmianę jest
I czy też macie tak że nie możecie się napić? Cały czas czuję pragnienie, piję dużo wody mimo że mam po niej trochę ochotę zwymiotować ale no nie czuję się napita. Już próbowałam soki, herbaty, coca cole i chyba ta jedynie na chwilę dawała uczucie braku pragnienia![]()
Na soki nie mogę patrzeć , herbata mnie odrzuca , coca cola też
Jeszcze na początku tygodnia piłam wodę z cytryną, liśćmi mięty i imbirem ale już mi zbrzydło
Dzisiaj piłam wodę lekkogazowaną i tak myślałam jaka pyszna
Zwykła klasyczna woda mi nie smakuje
Może woda z cytryną i lodem ci pomoże ?
S
sylwia114@
Gość
Ja na 12 stycznia.W teorii na 7 stycznia ale ja już jestem po 2 cc więc i tym razem będę mieć czyli pewnie 2025 przywitamy w 5![]()
reklama
S
sylwia114@
Gość
Dziękuję za informacjespoko ma sklad metylowany, nie ma tam bezsensownych dodatkow