reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

a ja wogole niewiem czy sie jeszcze zdecyduje na drugie dziecko :blink:(nio chyba ,ze mala wpadka to wtedy inna gadka :-))

Ja się na drugie zdecyduje, już się nie mogę doczekać :rolleyes2:
W przyszłym tygodniu idę do gina na kontrolę i na pogawędkę. Chyba cytologia mnie teraz czeka.

Wczoraj byłam w aptece po parę rzeczy, no i do listy wyjazdowej dopiszcie sobie sól fizjologiczną. Ja kupiłam na wypadek np. gdy trzeba oczko przepłukać. Ostatnio małej coś wpadło do oka a my właśnie nie mieliśmy soli i biedna tarła to oczko długo.

Hello juz z pracy :)

Mnie ginka popędza i nie dała pigułek, bo mam się spieszyć :-)
Mama marudzi że to tak ciężko z dwójką
A ja chcę, m też, tylko Mik utrudnia ;-)

Miałam cc to się porodu nie boję :cool2:, druga też prawdopodobnie będzie cesarka.

Dzień dobry. ale fajne wieści tu na mnie czekały :-). Bogda, gratuluję i zazdroszczę ;-). Ja też się nie mogę doczekać. Mąż być może we wrześniu zmieni pracę i ja już kombinuję, czy by nie zacząć staranek na jesień. Ale m się pewnie nie zgodzi tak szybko :no:.

Sandi, taki masz uraz po porodzie? Ja nic nie pamiętam :confused:. Ale przez pierwsze 3 miesiące mówiłam tak, jak ty - jeżeli będzie drugie dziecko, to tylko adopcja wchodzi w grę :-D.

dzień dobry
na wstępie bogda gratulacje .
Ja niestety z drugim też muszę trochę poczekać.

Córcia ładnie mi spała całą noc ale przed 6 przyjechała śmieciara i kosili trawniki. Wszystko na raz. Oszaleć było można.

Bogda gratulacje!!!:)))) Termin chyba jakoś na styczeń/luty chyba nie?

Jak fajnie. Zwiększa nam się ilość dzieci:)

reklama
witajcie:-)

Bogda buziaczki i gratulacje:tak::tak::tak::tak::tak:

Roksi u nas to samo, maz juz sie godzi, ale ja chyba juz nie chce:zawstydzona/y:, boje sie porodu:no:, boje sie ze nie dam sobie rady:no:, mamy małe mieszkanie:no:,
ale jak biore na ręce synka siostry, to mi sie tak milutko robi:zawstydzona/y:,
no i Piotruś dalej walczy w nocy, więc dopóki się nie wyspię, nawet nie ma mowy:-D:-D

Do góry