reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
my też mamy cięzki dzień za soba, a tak w ogóle od powrotu ze wsi wszystkie sa fatalne:no::no:, mały chce ciagle na dwór, a tu pogoda w kratkę:-(, no i ja w domu coś muszę zrobić:-(, Piotrus jest cały nieszczęśliwy:-:)-:)-(,
teraz już spi i ja też idę, bo mnie jego płacz strasznie męczy i tak mi go szkoda:-(

pa pa;-)

Malaga, u mnie też wypadki wczoraj podobne, płakał bardzo :-( b

Zdjęcia dopiero 'wywołałam' od urodzenia synka, i zrobiłam taki mały albumik z najlepszymi bo też mam ich z 200 :)

Sandi, o baby blue napiszę jak wena przyjdzie

I też już idę spać. Bo ciężki tydzień w pracy i następny też i może sobota pracująca... Dobranoc

Agutek możesz wrzucić na zamknięty kilka fotek o których była mowa, ale jako załączniki. Chciałabym zobaczyć jakim aparatem można zrobić tak ładne fotki.

malaga współczuję, córa od lekarki dostała drzwiami z przodu w głowę, upadła do tyłu i wyrżnęła głową w podłogę. Mimo, że jutro będzie 3 tygodnie, to guz nadal jest:szok:

reklama
Do góry