reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
A bo mi sie czasami juz ne chce opisywac jakie to pomysły ma Zosia...rece mi czasem opadaja a czasem naprawde mnie zaskakuje ze 16 msc dziecko tak potrafi sobie radzic z roznymi rzeczami.
Np. odnosi po sobie talerzyk do zlewu...po drodze cos zawsze wyleje

Teraz jest na etapie spiewanai do kabla od odkurzacza i czasami musze jej wyciagać odkurzac (4 razy dziennie) bo ona chce śpiewać.

I sprzata na okragło, bierze miotłe i łopatke albo sciere do podłogi i dywan wyciera:szok:

A teraz coraz czesciej jak ja nie widze chowa swojego misia-usypiacza w rozne miejsca i przychodzi do mnie i placze ze chce misia ja juz oblana potem (bo wiem ze bez misia Zosia nie zasnie) szukam go... a pozniej Zosia sama idzie po niego i szczerzy zeby do mnie:sorry:

Milena takze uwielbia sprzatac miotla i szufelka. :-D:-D:-D:-D To jej jedno z ulubionych zajec. No i oczywiscie moczenie rak - czy to mycie rak, czy chlapanie woda w wiadrze na dworze, czy w misce dla psa (u Dziadkow).

reklama
Milena takze uwielbia sprzatac miotla i szufelka. :-D:-D:-D:-D To jej jedno z ulubionych zajec. No i oczywiscie moczenie rak - czy to mycie rak, czy chlapanie woda w wiadrze na dworze, czy w misce dla psa (u Dziadkow).
He,he,jak u nas.Do tego jeszcze zaczepianie ludzi na balkonie,macha ręką i krzyczy heeeej,heeeej.A dzieciom to buziaczki wysyła.
Chodzi też z łapką na muchy i udaje,że łapie.
Wie,gdzie mieszka babcia(kilka bloków dalej),bezbłędnie potrafi trafić.(oczywiście w naszej asyscie:-D:-D:-D)

Do góry