reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Yoka co sądzisz o wózku Roan Marita. Wiem, że est ciężki ale mieszkam na parterze i to mi nie preszkadza. Dzięki
Kluskawawa
Tu akurat się troszkę nie zgadzam.... wg mnie nosidełko/fotelik jest niezbędny, bo przecież z dzidzią do lekarza trzeba jechać od czasu do czasu, ze szpitala też jakoś wrócić też trzeba.... może nie będziesz tego używać codziennie ale jest wg mnei niezbędne.... nie musi być najlepszej firmy najbardziej wypaśne ale być powinno....
Kluskawawa
Można sobie odpuścić jakieś głupoty w stylu rowerek, przynajmniej na początku, ale fotelik być powinien...
Kluskawawa
Dagulla tyle co ja widziałem można kupić coś koło 200PLN najtańsze więc wg zasady "strzeżonego bóg strzeże" to warto wydać tą kasiure nawet jeśli miałyby być to tylko sporadyczne kilka wypadów.... nawet samochodem brata 
Kluskawawa
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: CONECO Pioneer Alu
tu masz pierwsze z brzegu w miare tanie ale ze znanej firmy fotelik.... Yoka pewnie coś wiecej bedize mogła o nim powiedzieć...
tu masz pierwsze z brzegu w miare tanie ale ze znanej firmy fotelik.... Yoka pewnie coś wiecej bedize mogła o nim powiedzieć...
Kluskawawa
Ale to jedno drugiego nie wyklucza, więc jak kupisz fotelik to i tak jest to w drugim sowim przeznaczeniu nosidełko, a czy będizesz z niego korzystać to jak tam będzie Ci wygodniej 
reklama