Ale ja w sumie nie mam dwóch polis. Jedna polisa to jest polisa sprawcy, a druga to jest rodziców polisa na dom.Ja aktualnie przepychanki się z jednym z czempionów TU ale w sprawie auta. Zadali dobre pytanie, ponieważ o ile ubezpieczeń na życie można mieć w cholerę i z każdej ciągnąć kasę to na ubezpieczenie majątkowe tylko jedną na dana nieruchomość (samochód etc). W sensie jak ktoś się nie dopatrzy (o ile to możliwe) to można mieć dwie polisy ma to samo ale wypłaca tobie odszkodowanie tylko z jednej
reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
Z tego co orientuje się można składać roszczenie z jednej. Albo ciągniesz z swojej albo z sprawcyAle ja w sumie nie mam dwóch polis. Jedna polisa to jest polisa sprawcy, a druga to jest rodziców polisa na dom.Więc jeśli mam swoją polise to sprawca jest zupełnie zwolniony z kosztów likwidacji szkody?
![]()
Gosia0132
Alab moje drogieJakie to laboratorium?
Mademoiselle_Nika
Moderator
WypierdalaszAaaaaaaaa!!!!!![]()
Rozumiem. W sumie szkoda, że nie można sobie wybrać, bo ta z własnej polisy to wlaśnie ta śmieszna kwota.Z tego co orientuje się można składać roszczenie z jednej. Albo ciągniesz z swojej albo z sprawcy
KaMaLi
To najpiękniejsze słowo jakie można dostać na tym forumWypierdalasz![]()
Wypierdalam i obym nie musiała wracać
Chyba, że po drugie. Natomiast raczej po tej batalii o pierwsze, to nie śni mi się tego przeżywać kolejny raz.
Zostanę z Wami do końca miesiąca.
Nie wiem, czy zapiszę się na mamusie. Kocham Was dziewczyny i to forum, ale tak wiele razy odchodziłam już z mamusiowego wątku. Chociaż zarzekłam sobie, że tym razem będzie inaczej. Po drugim poronieniu żadnej ciąży nie wpisałam do kalendarzyka, z uwagi na przesądy.
Teraz wpisałam od razu po odczytaniu wyniku. Niech się dzieje…to jest ciąża i zasługuje, żeby ją oznaczyć i się nią cieszyć.
KaMaLi
Dla tych które nie lubią miłosnych wyznań, kocham Was tak, jak się kochają ludzie w fandomie ulubionej gwiazdy!To najpiękniejsze słowo jakie można dostać na tym forum
Wypierdalam i obym nie musiała wracać
Chyba, że po drugie. Natomiast raczej po tej batalii o pierwsze, to nie śni mi się tego przeżywać kolejny raz.
Zostanę z Wami do końca miesiąca.
Nie wiem, czy zapiszę się na mamusie. Kocham Was dziewczyny i to forum, ale tak wiele razy odchodziłam już z mamusiowego wątku. Chociaż zarzekłam sobie, że tym razem będzie inaczej. Po drugim poronieniu żadnej ciąży nie wpisałam do kalendarzyka, z uwagi na przesądy.
Teraz wpisałam od razu po odczytaniu wyniku. Niech się dzieje…to jest ciąża i zasługuje, żeby ją oznaczyć i się nią cieszyć.
Btw, macie swojego idola, bądź możecie zaliczyć się do grona fanek kogoś znanego?
U
użytkowniczka 212
Gość
Teraz już nie, ale swego czasu byłam olbrzymią fanką Iron Maiden i Metalliki, drukowałam ich zdjęcia na drukarce atramentowej i obklejałam pokój i inne głupie rzeczyDla tych które nie lubią miłosnych wyznań, kocham Was tak, jak się kochają ludzie w fandomie ulubionej gwiazdy!
Btw, macie swojego idola, bądź możecie zaliczyć się do grona fanek kogoś znanego?A tak mnie zaciekawiło
![]()
Kiedyś marzyłam, zeby wyjść za mąż za Maćka Zakościelnego albo Pawła Małaszyńskiego
spoko23
ja się skrycie "kocham" w Adamie DriverzeDla tych które nie lubią miłosnych wyznań, kocham Was tak, jak się kochają ludzie w fandomie ulubionej gwiazdy!
Btw, macie swojego idola, bądź możecie zaliczyć się do grona fanek kogoś znanego?A tak mnie zaciekawiło
![]()
jak byłam nastolatką to kochałam Placebo, miałam wszystkie płyty, plakaty, wszystkie piosenki znałam na pamięć
reklama
amusedxxx
Moderator
Jak byłam mała to moim idolem był Michael Jackson, nie mam pojęcia czemuDla tych które nie lubią miłosnych wyznań, kocham Was tak, jak się kochają ludzie w fandomie ulubionej gwiazdy!
![]()