Nie potrafią mi powiedzieć dlaczegoCudowna wiadomość że wszystko dobrzeznaleźli przyczynę krwawienia ?
reklama
Krateczka
Fanka BB :)
Tez mam grupę na messenger z moimi październikowymi mamami. Z kilkoma się widziałam, u jeden byłam na ślubie chociaż ja jestem z Krakowa, a ona z ToruniaWidać, że weekend i mamusie mają trochę czasu by napisać. Ja póki co czuję się dobrze, nie rzygam, kawkę pijam bo kocham heh. A nie myślałyście o grupie na messenger? Powiem wam , że w dwóch ciążach miałyśmy z kilkoma dziewczynami grupę na Facebooku na messenger i mamy kontakt do teraz....12 lat i 7 lat, nawet wam powiem , że się widziałyśmy. Nie ze wszystkimi ale były spotkania i cudne to jest, ze dalej mamy kontakt i piszemy na tych grupach. Co do powiedzenia o ciąży w pracy to powiem dopiero po prenatalnych , teraz mam sprawę ulatwioną bo mam wakacje i narazie nie muszę kombinować w pracy. Wracam 24.07na dyżur wakacyjny do 9.08 a później znowu urlop i pod koniec sierpnia przychodze. Pracuję jako nauczyciel w przedszkolu I chciałabym nie opuszczać tak szybko mojej grupy. Mam plan popracować chociaż do połowy listopada. Może mi się to uda,chociaż obawiam się infekcji....niestety bo w przedszkolu trochę szaleją te infekcje...zobaczymy. O ciąży wie mąż i dzieci oraz moja mama i jedna przyjaciółka. Pewnie bym jej nie powiedziała... Ale zrzedzilam jej ze mi się okres spoźnia a tu wesele mieliśmy w rodzinie i niestety jej powiedziałam że boję się że to ciąża bo była jedna podbramkowa sytuacja.... No i masz ci los ciąża. Zrozpaczona jest bo pracujemy razem i mówi że teraz będzie jej tak smutno beze mnie.... heh
Tylko ta grupę założyliśmy już po narodzinach dzieci jak się trochę lepiej poznałyśmy tutaj na forum.
tikatukatam
Mi ginekolog liczy 7+1 to już 8 tydzień.Aaa jeszcze pytanko. Jakie macie Apki ciążowe na tel ? Czy one wszystkie pokazują że jam jest 5t1d to np. 6 tydzien bo ginekolog to liczył mi skończone tygodnie więc jak jest np. 5t4d to nadal jest 5 tydzien
Tak samo jak pytał o poprzednie ciąże i mówiłam że rozwiązanie 38+5 to wpisywał 39 tydzień.
tikatukatam
U nas tez gruby na fb powstawały dużo później. Raczej jak zaczynały się pojawiać zdjęcia dzieci na grupie prywatnej. Na fb było zawężone grono.Tez mam grupę na messenger z moimi październikowymi mamami. Z kilkoma się widziałam, u jeden byłam na ślubie chociaż ja jestem z Krakowa, a ona z Toruniarobimy zrzutki i wysyłamy prezenty na śluby, nowe dzidziusie itd. Fajnie jest
Tylko ta grupę założyliśmy już po narodzinach dzieci jak się trochę lepiej poznałyśmy tutaj na forum.
Crazylalafresh
Mi tak samk pokazuje i też tego nie rozumiem bo według tego jak jestem 6+3 a pokazuje 7 tydzien to inne informacje o dziecku np są niż powinny. Ja mam 3 - ciąża+, preglife i podstawowa wersja himommy ale najbardziej korzystam z dwóch pierwszychAaa jeszcze pytanko. Jakie macie Apki ciążowe na tel ? Czy one wszystkie pokazują że jam jest 5t1d to np. 6 tydzien bo ginekolog to liczył mi skończone tygodnie więc jak jest np. 5t4d to nadal jest 5 tydzien

Crazylalafresh
Ja na przykład odpadam z mess na fb bo po prostu wolę pozostać anonimowaWidać, że weekend i mamusie mają trochę czasu by napisać. Ja póki co czuję się dobrze, nie rzygam, kawkę pijam bo kocham heh. A nie myślałyście o grupie na messenger? Powiem wam , że w dwóch ciążach miałyśmy z kilkoma dziewczynami grupę na Facebooku na messenger i mamy kontakt do teraz....12 lat i 7 lat, nawet wam powiem , że się widziałyśmy. Nie ze wszystkimi ale były spotkania i cudne to jest, ze dalej mamy kontakt i piszemy na tych grupach. Co do powiedzenia o ciąży w pracy to powiem dopiero po prenatalnych , teraz mam sprawę ulatwioną bo mam wakacje i narazie nie muszę kombinować w pracy. Wracam 24.07na dyżur wakacyjny do 9.08 a później znowu urlop i pod koniec sierpnia przychodze. Pracuję jako nauczyciel w przedszkolu I chciałabym nie opuszczać tak szybko mojej grupy. Mam plan popracować chociaż do połowy listopada. Może mi się to uda,chociaż obawiam się infekcji....niestety bo w przedszkolu trochę szaleją te infekcje...zobaczymy. O ciąży wie mąż i dzieci oraz moja mama i jedna przyjaciółka. Pewnie bym jej nie powiedziała... Ale zrzedzilam jej ze mi się okres spoźnia a tu wesele mieliśmy w rodzinie i niestety jej powiedziałam że boję się że to ciąża bo była jedna podbramkowa sytuacja.... No i masz ci los ciąża. Zrozpaczona jest bo pracujemy razem i mówi że teraz będzie jej tak smutno beze mnie.... heh

Crazylalafresh
Wszystko ok to super!Ruch dziś na naszym forum
Również poproszę do wątku prywatnego
Miałam właśnie usg żeby sprawdzić wszytko. Serduszko bije, fasolka wygląda dobrze. Kamień spadł mi z serca ale wypuszcza mnie do domu nie widomo kiedy

Ja też ciąża+ , w niej mi jakoś najwygodniejAaa jeszcze pytanko. Jakie macie Apki ciążowe na tel ? Czy one wszystkie pokazują że jam jest 5t1d to np. 6 tydzien bo ginekolog to liczył mi skończone tygodnie więc jak jest np. 5t4d to nadal jest 5 tydzien

reklama
Crazylalafresh
Dziewczyny od którego tygodnia powinno się smarować kremem na rozstępy i jakie miejsca dokładnie?