No wiec jestem!!!!!
A wiec moja Weronisia wazy juz 1,300g!!!!!!!!!i z nia wszystko w porzadku

Serduszko bije ładnie i miarowo, ale moja laseczka nadal dupka do dołu wiec nadal ida posladki:-(no ma jeszcze czas ale ja juz sie stresuje ze bedzie cc chociaz mam mieszane uczucia moze i bym nawet chciala miec ta cc.
jednak ja tak jak sadzilam mam minimalne rozwarcie i skrocona szyjke:-(wiec zapisal mi FENOTEROL
a to jest paskudne!!!!!!!!bo ma wiele skutkow ubocznych kolatanie serca, drzenie rak, wymioty, oslabienie itp.same wspanialosci;-)Wiec skoro mam to wziasc to najpierw sie najem i maluda zrobie kolacje potem ich wykapie wezme prysznic i wezme tableteczke zeby wrazie czego polozyc sie i iec spokoj.Juz to bralam z Mateuszkiem i wiem jak sie czlowiek po tym czuje-mam stracha!!Brala to ktoras?
Magdziunia gratuluje dobrych wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!a ja mam usg podczas kazdej wizyty a moj gin to naprawde nie byle kto i napewno wie co robi takze nie sadze bys przez to usg zrobila maludzie krzywde.
A wiec moja Weronisia wazy juz 1,300g!!!!!!!!!i z nia wszystko w porzadku

Serduszko bije ładnie i miarowo, ale moja laseczka nadal dupka do dołu wiec nadal ida posladki:-(no ma jeszcze czas ale ja juz sie stresuje ze bedzie cc chociaz mam mieszane uczucia moze i bym nawet chciala miec ta cc.
jednak ja tak jak sadzilam mam minimalne rozwarcie i skrocona szyjke:-(wiec zapisal mi FENOTEROL
a to jest paskudne!!!!!!!!bo ma wiele skutkow ubocznych kolatanie serca, drzenie rak, wymioty, oslabienie itp.same wspanialosci;-)Wiec skoro mam to wziasc to najpierw sie najem i maluda zrobie kolacje potem ich wykapie wezme prysznic i wezme tableteczke zeby wrazie czego polozyc sie i iec spokoj.Juz to bralam z Mateuszkiem i wiem jak sie czlowiek po tym czuje-mam stracha!!Brala to ktoras?Magdziunia gratuluje dobrych wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!a ja mam usg podczas kazdej wizyty a moj gin to naprawde nie byle kto i napewno wie co robi takze nie sadze bys przez to usg zrobila maludzie krzywde.