reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

No wiec jestem!!!!!
A wiec moja Weronisia wazy juz 1,300g!!!!!!!!!i z nia wszystko w porzadku:-D:-D
Serduszko bije ładnie i miarowo, ale moja laseczka nadal dupka do dołu wiec nadal ida posladki:-(no ma jeszcze czas ale ja juz sie stresuje ze bedzie cc chociaz mam mieszane uczucia moze i bym nawet chciala miec ta cc.
jednak ja tak jak sadzilam mam minimalne rozwarcie i skrocona szyjke:-(wiec zapisal mi FENOTEROL:angry:a to jest paskudne!!!!!!!!bo ma wiele skutkow ubocznych kolatanie serca, drzenie rak, wymioty, oslabienie itp.same wspanialosci;-)Wiec skoro mam to wziasc to najpierw sie najem i maluda zrobie kolacje potem ich wykapie wezme prysznic i wezme tableteczke zeby wrazie czego polozyc sie i iec spokoj.Juz to bralam z Mateuszkiem i wiem jak sie czlowiek po tym czuje-mam stracha!!Brala to ktoras?
Magdziunia gratuluje dobrych wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!a ja mam usg podczas kazdej wizyty a moj gin to naprawde nie byle kto i napewno wie co robi takze nie sadze bys przez to usg zrobila maludzie krzywde.

reklama
Dzięki dziewczyny.
Faktycznie wielki ten mój skarbek.
Dziś moja koleżanka była na usg i jej synek waży 1 kg 300g, więc porównując mój 26t1d a jej 29tc to sporawo.

Minisia pewnie już w gabinecie siedzi a raczej leży na kozetce i patrzy na ekranik.
Jejku to są takie niezapomniane widoki - mnie same łezki leciały po raz kolejny.

Minisiu gratulacje i pannica już duża jest.
Do ułożenia główką ma jeszcze jakieś 3-4 tygodnie, więc spokojnie.
Oj oszczędzać się musisz Minisiu.
U mnie położenie podłużne główkowe z prawej strony.
Ciekawa jestem czy się odwróci, bo na usg tak wygodnie sobie leżało i chyba spało hehehhehe.

Minisia - wielkie gratki:) Zrób tak jak mówisz. Najpier kolacja a potem leki. Może nie będzie tak źle.

Minisia gratuluje dużej dziewuchy, zaraz tak myślałam , że pewnie spora będzie:-D:-D. Niech rośnie zdrowo.
A z tą szyjką to nie specjalnie, za bardzo się forsujesz (tylko jak się nie forsować, jak dwie maludy w domu i chłopinka :-)). Pomyśl, że od września będzie jeszcze trudniej, jak dzieci do szkoły pójdą, więc wykorzystuj moment i wypoczywaj jak najwięcej.

Ja mam usg dopiero 31 lipca, jeszcze mnóstwo czasu....

reklama
Dokladnie to juz kilka dni dzis 16.Jeszcze o tych hemoroidach: Czasem zaleca też przyjmowanie błonnika w tabletkach. Przeciw hemoroidom również można stosować czopki: glicerynowe lub specjalne, homeopatyczne, na których jest wyraźnie napisane, że nie ma przeciwwskazań dla ciężarnych.

Do góry