MagdaaaLena
Fanka BB :)
Ja osobiście uwielbiam imię MiłoszekO Franku też myślałam ale partnerowi się nie podoba. Miłosz też śliczne imięgdybym nie miała wybranego to bym się nad tym zastanawiała
jeszcze podoba mi się Tymoteusz no ale mojemu partnerowi znowu nie przypadło do gustu, więc chyba zostanie Fifi

mąż nie za bardzo chciał , ale ugiął się i nie żałujemy wyboru
 mąż nie za bardzo chciał , ale ugiął się i nie żałujemy wyboru ale Fifi też super
 ale Fifi też super

może faktycznie zostanę przy tym
 może faktycznie zostanę przy tym
 a Helenka od zawsze mi się podobała i wszystkie Helenki, które poznałam do teraz miło mi się wspomina
  a Helenka od zawsze mi się podobała i wszystkie Helenki, które poznałam do teraz miło mi się wspomina  także od lat chciałam mieć Hele i tak już zostanie, a chłopaków mam Antka i Stasia, a jakby był 3 chłop to byłby Kubuś
 także od lat chciałam mieć Hele i tak już zostanie, a chłopaków mam Antka i Stasia, a jakby był 3 chłop to byłby Kubuś  

gorzej że mojemu chłopu się podobają totalnie inne imiona niż mi. Ale jakoś go przekonam do swoich racji
 gorzej że mojemu chłopu się podobają totalnie inne imiona niż mi. Ale jakoś go przekonam do swoich racji  musimy wybrać imię i męskie i żeńskie, bo czekamy na niespodziankę
 musimy wybrać imię i męskie i żeńskie, bo czekamy na niespodziankę 
 wszystko jest super, jedyne co to mój uparty synek usadowił się głową w dół i nie dało się jednego pomiaru zrobić. Trzy razy schodziłam z leżanki, robiłam przysiady, rozciągałam się, machałam biodrami a ten dalej nic
 wszystko jest super, jedyne co to mój uparty synek usadowił się głową w dół i nie dało się jednego pomiaru zrobić. Trzy razy schodziłam z leżanki, robiłam przysiady, rozciągałam się, machałam biodrami a ten dalej nic  w końcu Pani doktor musiała jakimś innym sposobem zrobić ten pomiar i się udało
 w końcu Pani doktor musiała jakimś innym sposobem zrobić ten pomiar i się udało