reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Karollo jak zwykle bosssski a Karolinka fajowska i taaaaka młodziutka:szok::-)
A bo jest młodziutka:-D:tak::tak:A tegn jej narzyczony to jest brat mojej szwagierki.Mieszka na przeciwko nas, pracowal kiedyś z P.A ona z Mazur, przyjechała do niego no i jakos tak ja pod swoje kwocze skrzydła wziełam, jak on w pracy.Miła dziewuszka i jak młodszą siostre ja troszke traktuje.Tomek jej kazał mnie słuchac w sprawie zakupów;-);-)W sobote już jedzie...A szkoda bo miło było z kimś do parku chodzić szczególnie,że Karollo to aż do niej pieje:szok::szok:Wczoraj jak wychodziła od nas to aż histerii dostał:szok::szok:

Nio to fajnie miałaś:-):tak: Moja siorka jest u rodziców ale niestety wątpie co by przyjechała do nmie bo zalatana:sorry2:Jutro trzymta kciuki bo siostrzyk prawko zdaje:-D

Dobra, już jestem :-). Młoda ogląda wieczorynkę, więc trochę spokoju mam :-p.

Bodzia zdjęcia fajniuchne - jak zwykle z resztą :tak:. Ta Karolcia rzeczywiście młodziuteńka :szok:, ileż Ona ma lat ? Bo mi wygląda, zważywszy, że za mąż wychodzi, to na jakieś 18, a nawet bym Jej dała mniej.

nie no Dziewoje ja nie odlecę a jak juz to tylko na chwile gospodarstwo ogarnąć i korytka pozapełniać itd. :tak:
a jak co to na Gdańskiem i okolicami :-D

o Krollo przystojniaku ;-)

my po spacerku
małego wyjęłam z wózka bo tyle spał więc na nóżkach dreptał
objadł się malin ja mam cały gar do zasypania cukrem i zaprawienia
co do fotek takk to były robione przez telefon :)
ale zobaczymy jedną zwykła czy ładniej pokaże tak dla testowania heheheh
to kotek teściów po strzyżeniu hehehehheheh

Lato, lato wszedzie zwariowąło, oszalało moje serceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tak mi się śpiewa jak na Twoje foto Iwonko kukam:-D:-D:-D

reklama
my po spacerku
małego wyjęłam z wózka bo tyle spał więc na nóżkach dreptał
objadł się malin ja mam cały gar do zasypania cukrem i zaprawienia
co do fotek takk to były robione przez telefon :)
ale zobaczymy jedną zwykła czy ładniej pokaże tak dla testowania heheheh
to kotek teściów po strzyżeniu hehehehheheh
hihi ale fajny kocio:tak: Rzuc no trochę malin, bo zjadłabym:-p Madzia wczoraj wcięła cały koszyczek, który był przeznaczony dla trójki dzieci (nie chcieli to mała opędzlowała);-)

Lato, lato wszedzie zwariowąło, oszalało moje serceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tak mi się śpiewa jak na Twoje foto Iwonko kukam:-D:-D:-D
och przynajmiej tam jest lato bo za oknem to taka bardziej jesień:sorry2: Mam nadzieję że się ciut wypogodzi na mój wyjazd:-p:-p:-p:baffled:

Do góry