Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej.
Jestem w 31 TC i nie widzę żeby mi piersi rosły. Zależy mi na karmieniu piersią ale się obawiam , że nie produkuje mleka. Powiedziałabym nawet , że piersi mi się zmniejszyły.
Mam cukrzycę ciążową. Czy to ma jakiś związek ?
Nie muszą rosnąć.Hej.
Jestem w 31 TC i nie widzę żeby mi piersi rosły. Zależy mi na karmieniu piersią ale się obawiam , że nie produkuje mleka. Powiedziałabym nawet , że piersi mi się zmniejszyły.
Nie miałam USG w ciążyNie ma to związku.
Byłaś w ciąży na USG piersi?
KIedy sie zapiszesz i pojdzieszNie miałam USG w ciąży
Kiedy to się robi ?
Ja mam mały biust (z tych plaska jak deska) , a karmię już ponad rok i mała była i jest zawsze najedzona. Miałam cukrzycę ciążową i nie ma ona wpływu na mleko matki. Mleko w piersiach zaczęło mi lecieć chyba w 4 lub 5 dobie. I mam do teraz. Więc wielkość piersi nie ma znaczenia.Hej.
wet nie wiedziałam , że trzebaKIedy sie zapiszesz i pojdziesz![]()
Usg piersi warto robić raz do roku, bez względu na sytuację, a w ciąży i w trakcie karmienia też normalnie badają. Tylko w trakcie karmienia dobrze jest znaleźć miejsce gdzie mają dobry sprzęt i specjalizują się w kwestiach laktacji (nie każdy dobrze zobaczy obraz wtedy).Na
wet nie wiedziałam , że trzebalekarz mi nic nie mówił