Chyba poczekam z tym laktatorem na jakąś okazjęo taki trzeba dokupic lejki w swoim rozmiarze ale to ja zakupilam na temu za grosze
i pasuja
bo w srodku jest taki kartonik do mierzenia brodawek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba poczekam z tym laktatorem na jakąś okazjęo taki trzeba dokupic lejki w swoim rozmiarze ale to ja zakupilam na temu za grosze
i pasuja
bo w srodku jest taki kartonik do mierzenia brodawek
Widziałam gdzieś na Instagramie że używanych rzeczy się nie kupuje bo przenoszą energię i choroby poprzedniego właścicielaKurcze, zazdro, ze macie takie osoby w pobliżu co z workiem ciuszków przychodzą. Ja dziś powiedziałam tesciom, że będę body używane kupować to reakcja była mocno średnia. Z mądrości ludowych usłyszałam, że ludzie wraz z ciuchami oddają choroby
Ciemnogród, ale jak tu się nie wku*wic?![]()
Oj nie, tylko nie ręczny... Zajedziesz się. Wyobraź sobie 15/20 minut takiego ściskania non stopChyba poczekam z tym laktatorem na jakąś okazjęna innych grupach widziałam polecajke ręcznego laktatora aventa. Ale to wciąż dla mnie magia, nawet nie wiem jak się tego uzywa
![]()
Dobrze wiedzieć! A ten aventy wcale tez nie jest najniższa półka bo kosztuje cos koło 250 zł.Oj nie, tylko nie ręczny... Zajedziesz się. Wyobraź sobie 15/20 minut takiego ściskania non stopręczny to można mieć do auta na podróż ( chociaż i tak laktatory w większości mają też wbudowaną baterię) albo jak gdzieś musisz wyjechać na chwilkę.
Lekko to nigdy z nimi nie byłoWidziałam gdzieś na Instagramie że używanych rzeczy się nie kupuje bo przenoszą energię i choroby poprzedniego właścicielauśmiałam się co niemiara
a Tobie współczuję bo łatwo nie będzie
![]()
No ja poczekam też i zobaczę. Najwyżej kupie sobie jakąś prowizorkę, a jak okaże się potrzebny to zainwestuje w coś droższego.Ja laktator dostałam od kuzynki bo ona prawie nie używała. Nie jest jakiś rewelacyjny, ale stwierdziłam że na razie wystarczy. Różnie może być z tym karmieniem. Znam kobiety ktore wcale nie używały laktatora bo nie miały problemu z pokarmem. I doszłam do wniosku że jak będę potrzebować lepszego to po porodzie zamówie ten muszlowy. Drogie one są dlatego trochę mi szkoda teraz wydać 500 czy 600 zł a okaże się że kupiłam go niepotrzebnie
Ja już mniej więcej od 4-5 miesiąca po troszkę kupuje aby budżet za bardzo tego nie odczułNo ja poczekam też i zobaczę. Najwyżej kupie sobie jakąś prowizorkę, a jak okaże się potrzebny to zainwestuje w coś droższego.
W ostatnich dniach zrozumiałam, czemu Wy te wyprawki robicie wcześniej, bardzo dotkliwe doświadczenie![]()
Ja jeszcze do wózka i fotelika nie doszlam i jako przyszła mama dostaje niezłe baty juz na poczatku wyprawkowej drogiJa już mniej więcej od 4-5 miesiąca po troszkę kupuje aby budżet za bardzo tego nie odczułchociaż 5 tysięcy na wozek i fotelik jednak był odczuwalny
![]()
Polecam się rozejrzeć w miarę szybko bo jak chcesz nowy wozek to w niektórych sklepach trzeba czekać nawet 8 tygodniJa jeszcze do wózka i fotelika nie doszlam i jako przyszła mama dostaje niezłe baty juz na poczatku wyprawkowej drogi
W sensie sama sobie je sprawiam
Jaki wózek i fotelik wybrałaś?
ja to sie wlasnie zastanawiam czy jak w szpitalu bym musiala sprobowac go uzyc to czy bede umialaChyba poczekam z tym laktatorem na jakąś okazjęna innych grupach widziałam polecajke ręcznego laktatora aventa. Ale to wciąż dla mnie magia, nawet nie wiem jak się tego uzywa
![]()