jasani
Fanka BB :)
Ale chyba trochę za bardzo panikujesz. Wytniesz go i zostanie poddany badaniu. Na ten moment nie masz co się stresować.Może mieć komórki nowotworowe tym bardziej duży a ten ma 1,5 cm . Więc tak jednak jest to zagrażające
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale chyba trochę za bardzo panikujesz. Wytniesz go i zostanie poddany badaniu. Na ten moment nie masz co się stresować.Może mieć komórki nowotworowe tym bardziej duży a ten ma 1,5 cm . Więc tak jednak jest to zagrażające
Właśnie niestety USG miałam dość dawno . Robiłam cytologię tylko co rok ..A badasz się regularnie? Nikt nie widział wcześniej polipa o tym rozmiarze?
Jeśli będzie trzeba, usuniesz polipa i będziesz się starać dalej!
Myślę że masz rację dziękujęAle chyba trochę za bardzo panikujesz. Wytniesz go i zostanie poddany badaniu. Na ten moment nie masz co się stresować.
DziękujęMam nadzieje, ze moja historia cie uspokoi. W samym srodku pandemii mialam zdiagnozowane polipy na endo, w tym kilka mialo powyzej 1cm. Ostatecznie przez covidowy bajzel dopiero po roku mialam histeroskopie. Po kolejnym roku polipy nawrocily (skracajac dluga historie: zaden lekarz nie ogarnal, zeby sie zajac hormonami u mnie). Kolejna histeroskopia, od ktorej minely 3 msc staran i zaszlam w ciaze
A i badania histo-pat negatywne, zadnych zmian nowotworowych, bo jak pisza dziewczyny- to jest bardzo rzadkie
Rozumiem. Pomyślałam, że może skoro się starasz to np.chodziłaś na monitoring.Właśnie niestety USG miałam dość dawno . Robiłam cytologię tylko co rok ..