reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

debiutantko gdyby moja nadal używała tylko do spania to dałabym jej jeszcze spokój....niestety zaczęła być bardzo przebiegła i wykorzystywała już coraz częściej sytuację i się domagała co chwilę smoczka. Dlatego się dzisiaj zdenerwowałam.

reklama
Debiutantka my smoka to tez tylko do zasypiania!jak juz zasnie i otwiera jej sie powoli buziol to smok sam sie lekko wysuwa a ja wyciagam dalej i tak juz spi przez cala noc!w dzien tez!

zdjecia juz sa!ale bez lozeczka!

Cześć kobitki:-)
Nie pokazywałam sie, bo korzystamy z pogody. Upały, że nie da się wytrzymać na słońcu.

Agutek, to powodzenia!ja wymieklam!wczoraj wieczorem jakos zasnela bez smoka!zeby bylo mi ciezej to zanioslam go do innego pokoju!plakala,plakala ale jakos poszlo!dzisiaj w dzien wiecej sie darla niz spala!zasnela juz chyba tylko z samego zmeczenia tym rykiem!ale teraz, wlasnie zasnela, nie dalam rady!dosyc ze wpadla w glupawke i szalala na lozku, akrobacje wyczyniala, potem zaczela mnie drapac po twarzy-a obciac pazurow nie da!potem zaczela sie do mnie przymilac i buziaki dawac, a jak mnie juz wkurzyla bo zaczela mnie nogami spychac z lozka to sie wkurzylam i krzyknelam"Hania koniec" to ona usta jakby chciala powiedziec "o"i paluszkiem pokazala ze tak nie wolno!to mnie rozbawilo i musiaalm wyjsc z pokoju!a jak wrocilam po kilku min to ta stoi i po scianie sie prawie ze wspina!i sie na koniec zesrala!wywietrzony pokoj do snu juz caly w smrodzie!wiec dalam smoka przylozyla sie bisko do mojej twarzy i zasnela!teraz wyglada jak aniolek!!!!

W tym momencie oplułam monitor:-D:-D:-D:-D:-D Opis super!!!

Ja już dawno obcięłam Wiktorii smoczka i niestety za długo, bo od razu wypadał jej z buzi i wcale go nie chciała. Wytłumaczyłam jej, że smoczek zjadły myszki i dwa dni było bez smoczka. A na trzeci dzień babcia uspiała córę i dała jej drugiego smoczka. I po ptakach. Ale bardzo mi to nie przeszkadza, bo córcia zasypia ze smoczkiem, potem wypluwa. Jak nie dostanie smoczka to gada, buzia się jej nie zamyka.

A widziałyście ten teledysk?
Będę brał cię, w aucie - Joe Monster

U nas to teraz domowy hicior :-D
Bomba :-D, na urodzinach na których byliśmy ostatnio wydurnialiśmy się do tego teledysku - mieliśmy ubaw niezły..wszystko tekst i ten teledysk są zarąbiste hehe :-D Totalny kicz i dlatego takie fajne haha :-D
hicior niesamowity:-D mój m chodzi i śpiewa ciągle:baffled:

Agutek i Bogda szybkiego odsmoczkowania:tak:

córcia moja zasypiała dzisiaj 30minut:baffled: oczywiście musiałam się z nią położyć bo zwiewa:baffled: rzuca się strasznie przy zasypianiu:baffled: we wszystkie strony:szok:

mój m poszedł na piwko a ja się lenie:-)

kukam tak późno bo Zosia zmieniła sobie plan dnia na upały...2 drzemki w ciągu dnia, a ta druga to od 15.30 do 18.00:szok:, a z pierwszej wstała o 13:szok:

była tak umęczona tym gorącem, że sama się położyła. Szalała teraz do 22, ale odpowiada mi taki system jak jest gorąco:tak:w ciągu dnia i tak nie da się na polu siedzieć i nie ma co robić więc lepiej spać:-Da wieczorem wszyswcy siedzimy sobie do 21 przy pifffku;-)Zosia przy mleczku;-)

agutek - myjesz bidony w zmywarce?

debiutantka - na komary stosuję...łapkę na muchy:-Di potem mam anatomię komara na ścianie:baffled:

bogda- pisz powieści:tak::-D

roksiczyli teraz Wam dłużej schodzi z zasypianiem, ale potem śpi spokojnie?

Maseczki się wchłonęły, włoski wyschły to dobranoc:-)

Witajcie :-)

malaga ten twój mąż to po prostu taki typ, ma taki charakter i już pewnie go nie zmienisz, jedynie pewnie pozostanie ci opcja zaakceptowania go...
Porozmawiałam z nim wczoraj, wytlumaczyłam, za co mnie przepraszał :-p:sorry2: Zrozumiał, nawet nie protestował, tylko przyjął z pokorą co miałam do powiedzenia :-D

Mąż dziś cały dzień w pracy, a my dziś z Piotrusiem szalejemy :-D Najpierw idziemy do centrum zabaw dla dzieci, potem zakupy, obiad i drzemka (mam nadzieję), a po południu jedziemy do mojej koleżanki na wieś na imprezkę :-)

Miłego dnia :-)

reklama
agutek - myjesz bidony w zmywarce?
roksiczyli teraz Wam dłużej schodzi z zasypianiem, ale potem śpi spokojnie?
Maseczki się wchłonęły, włoski wyschły to dobranoc:-)
hej:-)
moja wstała przed 7 i zlała materac:baffled: pampers przesikany na maxa:szok: mój m mówił że wczoraj bardzo dużo wypiła:baffled:

madzikm muszę się z Natalką położyć i czekać aż zaśnie bo zwiewa z łóżka:baffled: tak ok 30 minut schodzi na zasypianie:tak:
koleżanka mówiła żeby myć bidon w zmywarce bo ładnie się domywa ta część gumowa:tak: umyłam raz ale jak na razie nie ma efektu:no: rura żółta od soków:baffled:

madzikm jakich odżywek używasz do włosków:confused:

Do góry