Proszę o poradę. Od 2 miesięcy biorę tabletki jednoskładnikowe Slinda i dostałam plamienie. Wcześniej odbył się stosunek seksualny bez zakończenia „w środku”. Proszę o pomoc, jestem wystraszona i nie wiem czy to normalne. Dodatkowo nie dostałam okresu na tabletkach placebo. Tabletki przyjmuję regularnie bez pomijania oraz nie było czynników które mogły obniżyć skuteczność antykoncepcji. Czy jest możliwość ciąży?
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Proszę o poradę. Od 2 miesięcy biorę tabletki jednoskładnikowe Slinda i dostałam plamienie. Wcześniej odbył się stosunek seksualny bez zakończenia „w środku”. Proszę o pomoc, jestem wystraszona i nie wiem czy to normalne. Dodatkowo nie dostałam okresu na tabletkach placebo. Tabletki przyjmuję regularnie bez pomijania oraz nie było czynników które mogły obniżyć skuteczność antykoncepcji. Czy jest możliwość ciąży?
Każdy lek ma ulotkę. Polecam te lekturę
Lady Loka
Na slindzie często nie ma krwawienia z odstawienia. Plamienia się zdarzają.Proszę o poradę. Od 2 miesięcy biorę tabletki jednoskładnikowe Slinda i dostałam plamienie. Wcześniej odbył się stosunek seksualny bez zakończenia „w środku”. Proszę o pomoc, jestem wystraszona i nie wiem czy to normalne. Dodatkowo nie dostałam okresu na tabletkach placebo. Tabletki przyjmuję regularnie bez pomijania oraz nie było czynników które mogły obniżyć skuteczność antykoncepcji. Czy jest możliwość ciąży?
Nie powiedzial Ci tego lekarz wypisując tabletki?
A czy w tej sytuacji jest ryzyko ciąży jeśli partner we mnie nie skończył ? Bardzo się stresujeNa slindzie często nie ma krwawienia z odstawienia. Plamienia się zdarzają.
93kora
Nie.A czy w tej sytuacji jest ryzyko ciąży jeśli partner we mnie nie skończył ? Bardzo się stresuje
Mija miesiac od tego a ja dalej nie mam okresu. Dziewczyny pomóżcie o co może chodzić ? Tak bardzo się stresuje. Sytuacja z poprzednim stosunkiem taka sama bo od tego czasu nie współżyłam. Partner we mnie wtedy nie doszedł, a tabletki brałam regularnie. Czy mogę być w ciąży?Na slindzie często nie ma krwawienia z odstawienia. Plamienia się zdarzają.
Lady Loka
Ja nie mam okresu od prawie 2 lat na slindzieMija miesiac od tego a ja dalej nie mam okresu. Dziewczyny pomóżcie o co może chodzić ? Tak bardzo się stresuje. Sytuacja z poprzednim stosunkiem taka sama bo od tego czasu nie współżyłam. Partner we mnie wtedy nie doszedł, a tabletki brałam regularnie. Czy mogę być w ciąży?
napisałam Ci przeciez, że moze nie być krwawień wcale.
Ale czy jest ryzyko ciąży w takiej sytuacji, jestem jeszcze młoda i ta myśl bardzo mnie martwiJa nie mam okresu od prawie 2 lat na slindzie
napisałam Ci przeciez, że moze nie być krwawień wcale.
reklama
Lady Loka
JAk dla mnie to powinnaś porozmawiac ze swoim lekarzemAle czy jest ryzyko ciąży w takiej sytuacji, jestem jeszcze młoda i ta myśl bardzo mnie martwi