reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Okazało się że ta krew była jednorazowa i póki co czysto. Ale tak miałam w poprzednim cyklu że trzy dni było jednorazowo krwi przy podcieraniu i potem dopiero okres się rozkręcił.

Cześć dziewczyny ! Wracam do gry 😁 Mieliśmy mieć w lutym pauzę ze staraniami ze względu na moją dzisiejszą kolonoskopię, ale, że wyniki kolono wyszły dobre, jelita w porządku to możemy od jutra działać, bo jestem akurat w trakcie płodnych i przed owulacją 😁 także od jutra wjeżdżają paski owulacyjne 😅

A co tam u Was słychać ? Bo dawno mnie nie było.

Cześć dziewczyny ! Wracam do gry 😁 Mieliśmy mieć w lutym pauzę ze staraniami ze względu na moją dzisiejszą kolonoskopię, ale, że wyniki kolono wyszły dobre, jelita w porządku to możemy od jutra działać, bo jestem akurat w trakcie płodnych i przed owulacją 😁 także od jutra wjeżdżają paski owulacyjne 😅

Witaj 😁 ja właśnie po owulce, szanse są małe no ale skoro mam potwierdzenie że ta owu była w weekend, to nieśmiało zatestuje tak za 5 dni 🫣

Super wieści ! Coś czuję że założysz wątek listopadowek 😍

Co u mnie ? Trochę lipa , cykl 40 dni mi się trafił dziś myślałam że okresu dostałam ale okazało się że jednorazowo krew była przy podcieraniu ok 19 i teraz cisza. Tak miałam w poprzednim cyklu przez trzy dni i potem normalny okres. Więc czekam 😆 Mąż stwierdził że to znak i widocznie trójka dzieci nam starczy więc nie wiem czy w kolejnym cyklu będziemy się starać. Ja bym chciała ale jak znów mam znosić jego humory to wolę odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego :-)

Super wieści ! Coś czuję że założysz wątek listopadowek 😍

Co u mnie ? Trochę lipa , cykl 40 dni mi się trafił dziś myślałam że okresu dostałam ale okazało się że jednorazowo krew była przy podcieraniu ok 19 i teraz cisza. Tak miałam w poprzednim cyklu przez trzy dni i potem normalny okres. Więc czekam 😆 Mąż stwierdził że to znak i widocznie trójka dzieci nam starczy więc nie wiem czy w kolejnym cyklu będziemy się starać. Ja bym chciała ale jak znów mam znosić jego humory to wolę odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego :-)
Oj kochana, ale mi tu wróżysz 😄🥰 Akurat listopada nie lubię 😜 ale nie wybrzydzam, będę przeszczesliwa jakby się udało 😁

O kurcze, 40 dni cyklu 🙈idzie ocipieć 🙈😅 ja w grudniu miałam 33 dni cyklu jak akurat siedl staraliśmy. W styczniu był cykl jak w zegarku, 28 dni, ale nie staraliśmy się ze względu na te moje bóle wyrostka i diagnozę. Mam nadzieję że tym razem też bedzie normalny cykl.

reklama
Oj kochana, ale mi tu wróżysz 😄🥰 Akurat listopada nie lubię 😜 ale nie wybrzydzam, będę przeszczesliwa jakby się udało 😁

O kurcze, 40 dni cyklu 🙈idzie ocipieć 🙈😅 ja w grudniu miałam 33 dni cyklu jak akurat siedl staraliśmy. W styczniu był cykl jak w zegarku, 28 dni, ale nie staraliśmy się ze względu na te moje bóle wyrostka i diagnozę. Mam nadzieję że tym razem też bedzie normalny cykl.
Ja tak liczyłam na ten październik a tu klops. Listopad, grudzień , styczeń i luty to chyba najgorsze miesiące na rodzenie bo wizja ubierania takiego delikatnego małego człowieka mnie przeraża. Więc może być tak że w maju / czerwcu wrócę do starań 🤣

Do góry