reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Może partner miał prędzej inne partnerki?
Wiem, że partnerzy mogą podejrzewać się o zdrady.. nie wiem co mysl3c . Mi pierwszy raz wyszła nieprawidlowa zmiana ,jestem mężatką od 12lat ..może było uśpione.. nie wiem ..mam powtórzyć cytologie po pół roku..więc taka zawieszona jestem...minęło 2miesiace.. nie miewam żadnych stanów zapalnych,mi3siaczki jak w zegarku..
Wcześniej miał napewno inne 😄mam nadzieję że teraz nie ,przynajmniej go nie podejrzewam 😆zobaczmy co wyjdzie ,ale wiem że co by nie wyszło ten strach zostanie ze mną długo 😏

reklama
Wcześniej miał napewno inne 😄mam nadzieję że teraz nie ,przynajmniej go nie podejrzewam 😆zobaczmy co wyjdzie ,ale wiem że co by nie wyszło ten strach zostanie ze mną długo 😏
Myślę że jak by miało wyjść coś złego bardzo to lekarz by to już zobaczył na kolposkopii ?🤔

A Ty jaki miałaś opis kolposkopii ?widzę że Kolposkopia satysfakcjonująca,ale dalej jakieś zbielenie wtórne i jakieś pola jodynonegatywne 🫣trochę się zestresowałam
Myślisz że jak by to był jakiś zawansowany nowotwór to by wyszedł w kolposkopii??

reklama
Taka kartkę dostałam po kolposkopii od razu

Załączniki

• 20250227_175137.jpg
    20250227_175137.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 62
Do góry