reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

nenius ja mieszkam nad Zalewem Zegrzyńskim na pn od Wawy...

ja bylam na wizycie zaraz po tym jak dwie kreseczki na tescie wyszly...to byl 4 tydzien wiec za wczesnie ...kolejna wizyta za miesiac niecaly...

reklama
Nenius podczytuj i zaglądaj i napisz czasem:tak::-) pozdrawiam:-) iżyczę spokojnych i szczęsliwych miesięcy w oczekiwaniu na malutki cud:-)

hej! znalazłam Was kwietniówki:-) i witam wszystkie!
Będę miała termin w okolicach 6 - 9 kwietnia - okaże się po wizycie.
Mam już małego synka, czuję że będzie drugi ... ale co do płci jest mi obojętnie, byle zdrowe:happy:

Do lekarza idę po raz pierwszy 22 siernia - coś już powinno być widać, liczę na serduszko:happy:

z objawów lekkie mdłości rano i wieczorami, huśtawka nastrojów - choć powoli zaczynam się cieszyć i niestety .... wszystko już mi ciasne i nieprzyjemne w pasie - w poprzedniej ciąży też tak miałam buuuuu, no i piersi bolą jak podczas karmienia
aaaaaa i stać nie mogę bo zaraz chce mi się zemdleć

Witajcie wszystkie kwietniówki:)) Ja mam termin na ok. 6-8 kwiecień. Byłam już u ginka ale jeszcze za wcześnie by cokolwiek powiedzieć, mam się zgłosić 21 sierpnia, Narazie wogóle nie odczuwam, że jestem w ciąży (oprócz bolących piersi) i jakoś mi z tym dziwnie..:)) Pozdrowienia dla wszystkich:)

Witajcie wszystkie kwietniówki:)) Ja mam termin na ok. 6-8 kwiecień. Byłam już u ginka ale jeszcze za wcześnie by cokolwiek powiedzieć, mam się zgłosić 21 sierpnia, Narazie wogóle nie odczuwam, że jestem w ciąży (oprócz bolących piersi) i jakoś mi z tym dziwnie..:)) Pozdrowienia dla wszystkich:)

Witaj Edi :-)

Powiedzcie mi, czy któraś z Was pracuje przy kompie? Bo jak tak, 6 godzin dziennie i trochę się tym martwie........

hej kwietniowe mamuski:)..moj gin okazalo sie bedzie 19 sierpnia i wtedy mam wizyte wiec wszystkie bedziemy w tym samym czasie wiedziec i miec pierwsze usg:)..mam nadzieje ze te miesiace do porodu mina nam wspolnie, szczesliwie i radosnie:)...oby bylo nas jak najwiecej...chyba jestem jedyna z bedzina:(..

reklama
Do góry