reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Miałaś już od początku cyklu? Ja chyba brałam kilka dni przed transferem.
Dobrze kojarzę, że dostałaś zapobiegawczo? Czy na coś konkretnego?
Tak od początku. W salve rutynowo daja encorton. Paśnik mi nie zalecał, tzn nic o nim nie mówił.
W salve to wgl duzo lekow na oslep daja. Mi dali heparyne i acard mimo ze nie mam mutacji oprocz mthfr. Natomiast ja sie finalnie nie zdecydowalam na acard. Biore tylko heparyne bo czytalam ze te dwie rzeczy czesto powoduja krwiaki

reklama
Dziewczyny mam pytanie ile progesteronu brałyście przed transferem ja mam progesteron Besins 200 mg 2 x1 i ultrogestan 300mg 3x1 i oczywiście estrofem ale to już nie progesteron

reklama
To również sztuczny cykl czyli nie mam czym się martwić że mało tego jest a powiedz kochana jak się czujesz bo czytałam że transfer udany 🥰🥰
Dziekuje ze pytasz. Czuje się bardzo źle. Dziś jeszcze problem z za wysokim ciśnieniem. Jutro kolejne USG - dzis 9+6. Mam nadzieję że to tylko od stresu i nerwów a nie stały problem

Do góry