reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ulewanie.. Jakieś rady?

Ja wiem, że to trudne ale trzeba przeczekać. Po jedzeniu dokładnie odbić i dobrze dostawiać do piersi by dzidźka nie cmokała przy jedzeniu, po odpiciu położyć tłów na podusi a pupcie na łóżku tak by nie leżało dziecko na płasko i mleko nie szło do góry.

reklama
Odświeżę temat. Syn skończył 3 miesiące od 2 dni ulewa chlustajaco na podłogę. Czasem mu się cofka zdarzała, ale nie po każdym karmieniu. Myslalam, ze bedzie coraz lepiej, a nie gorzej. Syn zaczął teraz bardzo dużo się ruszać i zastanawiam się czy po prostu jak go nosimy nie uciskamy mu brzucha bo bardzo ciągnie do przodu. Przewraca tez sie z boku na bok non stop. Jest pogodny, śmieje się, głuży. W nocy nie ulewa. Gorączki też nie ma. Nie wiem czy pędzić na konsultacje do pediatry, czy po prostu taki urok i poczekac az bedziemy na szczepieniu i skonsultowac? Dzięki za rady :)

Odświeżę temat. Syn skończył 3 miesiące od 2 dni ulewa chlustajaco na podłogę. Czasem mu się cofka zdarzała, ale nie po każdym karmieniu. Myslalam, ze bedzie coraz lepiej, a nie gorzej. Syn zaczął teraz bardzo dużo się ruszać i zastanawiam się czy po prostu jak go nosimy nie uciskamy mu brzucha bo bardzo ciągnie do przodu. Przewraca tez sie z boku na bok non stop. Jest pogodny, śmieje się, głuży. W nocy nie ulewa. Gorączki też nie ma. Nie wiem czy pędzić na konsultacje do pediatry, czy po prostu taki urok i poczekac az bedziemy na szczepieniu i skonsultowac? Dzięki za rady :)
Poczekalabym na szczepienie i wtedy porozmawiała. Moze faktycznie jest jakaś cofka bo się ruszy za mocno.

Jeszcze dodam, bo wygrzebalam Twoje poprzednie posty, że to moze być kwestia tego słabego brzuszka. Moze być też kwestia nieodpowiedniego mleka. U takich dzieci cięzko stwierdzić ;)

Jeszcze dodam, bo wygrzebalam Twoje poprzednie posty, że to moze być kwestia tego słabego brzuszka. Moze być też kwestia nieodpowiedniego mleka. U takich dzieci cięzko stwierdzić ;)
Mleko dostaje od miesiąca jakiegoś już. Mam nadzieję, że to jednak nie mleko bo zwariuję 😅 usg brzuszka miał to chociaż wiemy, że pod tym kątem jest wszystko ok. Zostaje robić codziennie pranie pieluch. Dzięki za odpowiedź :)#=_

Do góry