reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Cześć, poproszę o zapisanie na testowanie 15.05 ;) Mam nadzieję, że będzie lekko spóźniony prezent urodzinowy dla mojego męża ❤️✊✊
Staramy się z mężem o bobaska od 08.2023r. , 05.2024r. poronienie zatrzymane 8tc (pusty pęcherzyk), od tamtego momentu nic się nie wydarzyło. W kwietniu byliśmy w klinice. Moje wyniki bardzo dobre, a u męża morfologia 4% więc nie jest źle. Jedyny minus to wyszło mało plemników ok. 10 mln.
W tym miesiącu nie robiłam testów owu, troszkę nawet sobie odpuściłam.

Ostatnia edycja:
Wgl dziewczyny uprzedzam, że testy ciążowe easyhome robią takie cienie duszka, jest to fabryczna, bo zrobiłam godzinę temu test by sprawdzić czy w środku cyklu ( 10dc ) wyjdą jakieś chujocienie bez ciąży. I jak ktoś dobrze widzi takie cienie ( tak jak ja ) to zobaczy, ze są i zrobi sobie nadzieję. Więc wstawiam zdjęcie, zaznaczyłam kółeczkiem gdzie one są. Jak powiększycie zdj i poruszacie nim to zobaczycie te cienie. Ostatnie zdj to kreska po wyschnięciu po godzinie.
A sprawdziłaś innym testem? Może beta po biochemicznej jeszcze się utrzymuje?

Mi zostały 2 testy easyhome, dlatego zrobiłam z ciekawosci, bo chce się ich już pozbyć. Na ten cykl mam te pinki płytkowe.
ja też jutro kupię pinki, szkoda sobie psuć nerwów na easyhome, chociaż powiem Ci że jak używałam zestawów to tam te testy nie miały takich cieni 😒 dlatego kupiłam całą paczkę

oooo ale synchronizacja 😁🤭
Będziesz testować jeszcze w maju?
Zobaczę czy uda mi się na tyle męża wykorzystać 🤣
Dziewczyny zastanawiam się nad olejem w wiesiołka .. może mój śluz jest nie zbyt korzystny dla "wędrowników" mojego męża 🤔
Skuteczny on jest ? Coś mi myknelo że któraś z was go stosuje ... Jaki najlepszy ? Gdzie się zaopatrzyć ? Apteka czy może sklep zielarski ?i od kiedy od brać ? Cały miesiąc ? Czy od owulacji albo może do owulacji ? Hmm ...

Cześć, poproszę o zapisanie na testowanie 15.05 ;) Mam nadzieję, że będzie lekko spóźniony prezent urodzinowy dla mojego męża ❤️✊✊
Staramy się z mężem o bobaska od 08.2023r. , 05.2024r. poronienie zatrzymane 8tc (pusty pęcherzyk), od tamtego momentu nic się nie wydarzyło. W kwietniu byliśmy w klinice. Moje wyniki bardzo dobre, a u męża morfologia 4% więc nie jest źle. Jedyny minus to wyszło mało plemników ok. 10 mln.
W tym miesiącu nie robiłam testów owu, troszkę nawet sobie odpuściłam.
Witam Cię na kreskach! Jesteś wpisana, czuj się u Nas dobrze ☺️

Dziewczyny zastanawiam się nad olejem w wiesiołka .. może mój śluz jest nie zbyt korzystny dla "wędrowników" mojego męża 🤔
Skuteczny on jest ? Coś mi myknelo że któraś z was go stosuje ... Jaki najlepszy ? Gdzie się zaopatrzyć ? Apteka czy może sklep zielarski ?i od kiedy od brać ? Cały miesiąc ? Czy od owulacji albo może do owulacji ? Hmm ...
Też o tym myślę. Do owulacji jeszcze chwila, może jak zacznę go pić teraz to coś pomoże 😁

reklama
Ja kiedyś stosowałam. Skutecznie działa na śluz. Z tego co pamiętam to należy go brać do owulacji. Później może zaszkodzić bo chyba może powodować skurcze.

Do góry