beti1982
III'2008 i IV'2010
Stefanna, witaj po wyjeździe... masz rację nie ma nic lepszego nisz wypoczynek wśród drzew... ja mam to na co dzień...
Ale Ci Zuzia przygadała... na szczęście małe dzieciaczki są rozbrajająco szczere

A ja przespałam godzinkę i ból migrenowy jak ręką odjąć... za to mała dzisiaj była bardzooo wymagająca;-)
Mrowa, odpocznij sobie i baw się dobrze... nie zapomnij pozdrowić Kozłowa
Ninja, żeby się dobrze bawić nie trzeba iść na wesele...
wystarczy dobry kochanek
Masz pełne ręce roboty, a z tego co mówiłaś to chyba małżonek ma już urlop...
Kasik, ale męczycie się z Domisiem...
Wiem co przeżywasz... też mam problem w ciągu dnia z Jolą podczas karmienia... zaczyna jeść a nagle wybucha płaczem i zanim się uspokoi, to trwa z jakieś 5 minut:-(
Dobrze, że praca z Arkiem daje rezultaty... Buziaczki dla Was :*
Niekat, widzę, że nadrabiasz zaległości w odwiedzinach u lekarza... świetnie, że z Oliwką wszystko w porządku... zawsze lepiej zacząć pracę nad wymową wcześniej, bo potem jest trudniej... szczególnie w wieku szkolnym...
Darinia, może jutro się Zuzi odmieni i będzie powtarzać: mamama
Kra, no to się dzieje u Ciebie... no tak Błażej śpi więcej w ciągu dnia, za to w nocy nie bardzo, a z Jeremiaszkiem odwrotnie
Giza, ciągle Ci zazdroszczę tych drzemek Milenki w ciągu dnia... ale wolę chyba, żeby Jola przesypiała całą noc, np. tak jak dzisiaj: od 19 do 6
, jedzonko i spanie do 10.30

Ale Ci Zuzia przygadała... na szczęście małe dzieciaczki są rozbrajająco szczere

A ja przespałam godzinkę i ból migrenowy jak ręką odjąć... za to mała dzisiaj była bardzooo wymagająca;-)
Mrowa, odpocznij sobie i baw się dobrze... nie zapomnij pozdrowić Kozłowa

Ninja, żeby się dobrze bawić nie trzeba iść na wesele...

Masz pełne ręce roboty, a z tego co mówiłaś to chyba małżonek ma już urlop...

Kasik, ale męczycie się z Domisiem...

Wiem co przeżywasz... też mam problem w ciągu dnia z Jolą podczas karmienia... zaczyna jeść a nagle wybucha płaczem i zanim się uspokoi, to trwa z jakieś 5 minut:-(
Dobrze, że praca z Arkiem daje rezultaty... Buziaczki dla Was :*
Niekat, widzę, że nadrabiasz zaległości w odwiedzinach u lekarza... świetnie, że z Oliwką wszystko w porządku... zawsze lepiej zacząć pracę nad wymową wcześniej, bo potem jest trudniej... szczególnie w wieku szkolnym...

Darinia, może jutro się Zuzi odmieni i będzie powtarzać: mamama

Kra, no to się dzieje u Ciebie... no tak Błażej śpi więcej w ciągu dnia, za to w nocy nie bardzo, a z Jeremiaszkiem odwrotnie

Giza, ciągle Ci zazdroszczę tych drzemek Milenki w ciągu dnia... ale wolę chyba, żeby Jola przesypiała całą noc, np. tak jak dzisiaj: od 19 do 6