sugarcane
Moderator
Chyba ze jednak lepiej w nocy?Niestety jutro ranomąż dziś wraca w nocy, nawet dobrze nie wiem o której, jutro jesteśmy sami rano i mamy plan działać jak dzieci odwieziemy do przedszkola...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Chyba ze jednak lepiej w nocy?Niestety jutro ranomąż dziś wraca w nocy, nawet dobrze nie wiem o której, jutro jesteśmy sami rano i mamy plan działać jak dzieci odwieziemy do przedszkola...
No właśnie, niepotrzebnie sobie stresu dodałam, bo tak jak piszesz, zawsze ta owu czułam dokładnie.To jest szansazawsze do tej pory polegałaś na swoich odczuciach i były one dobre, trzeba pamiętać że testy owu to tylko papierek i nie u każdego mogą się sprawdzać. Głowa do góry i działaj zgodnie z tym co czujesz
![]()
To już właściwie będzie nad ranem, nie wiem czy podołamy, zobaczymy kurcze..Chyba ze jednak lepiej w nocy?![]()
Jak ja nie lubię czegos takiego... podobnie jak zamykania za wcześnie grup, no ja rozumiem ze chciałoby sie juz na prywatnym pogadać.. no i w sumie jak najbardziej mozna zrobic prywatny watek duzo wczesniej ale nie zamykać sie na dziewczyny które duzo pozniej dowiedziały sie o ciazy, potwierdziły ją dopiero co.. smutno mi czasem razem z tymi dziewczynamiZawsze się znajdzie jakąś kierowniczka PGRu.![]()
Mi trochę pomogła wizyta w klinice niepłodności. Wiemy co musimy poprawić, jak jedna rzecz się nie sprawdzi to jest kolejny etap. Nie wiem jak będzie po ostatnim takim etapie, ale póki co pomagaDziewczyny, potrzebuję się wygadać...
Dzisiaj jestem w 23 dniu cyklu, moje cykle trwają zwykle 27–28 dni. Wiem, że testować miałam dopiero od jutra... ale nie wytrzymałam. Zrobiłam dzisiaj test ciążowy i owulacyjny – ciążowy oczywiście z czystą bielą, LH 0.10... Już czuję, że to znowu nie ten miesiąc.
Temperatura w pochwie spadła z 37,2, a na czole też spadek – do 36,8. Czuję się załamana.
Nie radzę sobie z tym psychicznie. Najgorsze, że mój mąż chyba też ma już dość. Dziś w złości powiedział mi, że może powinnam znaleźć sobie innego faceta… Serce mi pękło.
Do tego te komentarze od rodziny: „przestańcie o tym myśleć, to się uda”... Ale jak przestać, kiedy każdy cykl to nowe nadzieje i potem kolejny zawód.
Jak Wy sobie z tym radziłyście? Czy miałyście momenty, że już nie dawałyście rady psychicznie? Jak się podnosiłyście?
Przepraszam za chaos... po prostu musiałam to z siebie wyrzucić.
Jak ja nie lubię czegos takiego... podobnie jak zamykania za wcześnie grup, no ja rozumiem ze chciałoby sie juz na prywatnym pogadać.. no i w sumie jak najbardziej mozna zrobic prywatny watek duzo wczesniej ale nie zamykać sie na dziewczyny które duzo pozniej dowiedziały sie o ciazy, potwierdziły ją dopiero co.. smutno mi czasem razem z tymi dziewczynami
Takie mam zdanie, no ale zwykle decyduje większośc wiec nie bede na siłę namawiać do przyjęcia nowych osob. jesli większość sobie nie życzy.
A wcześniej coś działaliście ? Np wczoraj ?To już właściwie będzie nad ranem, nie wiem czy podołamy, zobaczymy kurcze..
a kiedy miałaś owulację ?Progesteron 2.90 ...![]()
a kiedy miałaś owulację ?