reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Absolutnie nie, jak masz dużo testów, można sikać i sikać… 😬🤣 ja zaczynam od jutra 🙏🏻
No bo mnie zaintrygowało to, że nie wyszła biel vizira. Miałam tak tylko w grudniu, w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek (po 15 latach!). Od 27.12 miałam blade kreski, a owulację 02.01. Ale potem tylko dzień przed pikiem cokolwiek wychodziło, mimo supli, inozytolu itd.

reklama
No bo mnie zaintrygowało to, że nie wyszła biel vizira. Miałam tak tylko w grudniu, w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek (po 15 latach!). Od 27.12 miałam blade kreski, a owulację 02.01. Ale potem tylko dzień przed pikiem cokolwiek wychodziło, mimo supli, inozytolu itd.
Noo to jest jakaś szansa dla mnie 🫣 może i u mnie tak to wygląda, oby...mamy maraton seksu do niedzieli i przymusowa przerwa bo M wyjeżdżam na 3 dni...

Ja już nie sikam dziś, wysikalam po 19 takie bladziocha, że się załamałam 😔
Mam wrażenie, że tylko marudzę, zero cierpliwości we mnie 😏
Jest szansa Kochana 🩷 wrzucam Ci moje zdjęcie z kwietnia, też były niby kreski, poten biel vizira, pik kolejnego dnia

Załączniki

• IMG_6951.jpeg
    IMG_6951.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny, Wy się tak nie spinajcie tymi owulakami, co? Wiecie, że to jest tylko kawałek papierka? I ze może być pik a owulacji nie będzie? I ze może nie być a będzie? Proszę Was, to jest tylko pomocne narzedzie, a ne wyrocznia owulacji 😂

Dziewczyny, Wy się tak nie spinajcie tymi owulakami, co? Wiecie, że to jest tylko kawałek papierka? I ze może być pik a owulacji nie będzie? I ze może nie być a będzie? Proszę Was, to jest tylko pomocne narzedzie, a ne wyrocznia owulacji 😂
Dlatego ja pierdziele 😆 nie chce mi się w weekend w domu rodzinnym spinać żeby nie pić, mieć gdzie iść siku i jeszcze 10 minut się chować u cioci na kawie bo trzeba zrobić owulke

reklama
Do góry