reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witaj Czechow.Cholewka chciałam wrócic kilka stron do tyłu,żeby nadrobic zaległości w aferach...a tu nie moge ich uruchomic.Mam prośbe bo mi coś net szwankuje co tu się znowu stało co to za afera jeśli moge wiedziec...

reklama
Witaj Czechow.Cholewka chciałam wrócic kilka stron do tyłu,żeby nadrobic zaległości w aferach...a tu nie moge ich uruchomic.Mam prośbe bo mi coś net szwankuje co tu się znowu stało co to za afera jeśli moge wiedziec...

Dziewczyna przez chyba rok udawała że ma dziecko - wcześniaka - z bardzo wieloma problemami zdrowotnymi. Okazało się że wymyśliła dziecko, częściowo pisała o swoim psie i generalnie leczy się u psychologa. Dziewczyny to odkryły i zaczął się sabat czarownic (przepraszam za określenie)

(Mam nadzieję że niczego nie przeoczyłam albo nie przekręciłam)

U mnie krupnik kończy się gotowac i robie zapiekanke makaronową.Szybki obiad,Czekam aż L. wstanie po nocce i wyjazd..

Właśnie dzwonił mój tata - z małą są już w Elblągu, czyli zostało im kilka kilometrów do Stegny. Mała wypytuje o mamę i tatę (dziwne nigdy tego nie robiła) ale jest grzeczna - normalnie nie poznaje dziecka ;-)

Ja byłam z Krystianem w Stegnie :-).

Przyznam, że wolę bardziej ustronne miejsca :sorry2:.

Ja zrobiłam zupę "zamrażarkową" na drugie będą naleśniki jak tatuś kupi mleko.

witam
a ja zupke zrobilamw cozraj,a na drugie beda klopsiki.
bylysmy z oliwka an zakupach, fajne przeceny to sobie troche rzeczy kupi8lysmy.

a teraz oliwcia spi:)

reklama
cześć BaBeczki:-)
jakiegoś takiego leniwca mam ze hooo...coś spać mi się chce---mam chwilkę sokoju, która niestety dobiega końca......
ten moj maly jest taki niesforny, szybki jak cholerka---ma ksywkę "mati szybka rączka":sorry2: czaję co może spsocić ale czasami on jest szybszy---dziś poszła popielnica :sorry2:

basia - to tylko się cieszyć ze synuś tak szybko wraca do zdrówka- a jka tam humorek u Ciebie?
widze tematy obiadowe na tapecie:-p hehe ja już zagniotłam kopytka z wczorajszych pyrek---jakieś mięsiwo też ostalo jeszcze tylko surówka----ale jak maly spi to mi się nie chce nic robić

natka - no aferka niezła się wywiązała--- a teraz to chyba jakaś schiza zostaje---bo widzialam ze u was pojawiają się jakieś nowe osoby i bądz tu mądry:sorry2:może znow ktoś się podszywa--- ale jak widać nawet sprawdzanie nie pomago skoro dizewczyny dawaly się zwodzić ok. roku:sorry2: wszystko takie wiarygodne--- a powiedz jak u Ciebie z m? jestem ciekawa bo kurcze mi jakoś trudno uwierzyć ze u mne wraca wszystko na dobrą scieżkę---choć słysze wiele słów, które wydają mi się naprawdę przemyślane, czułe i troskliwe---boję się uwierzyć--- boję się ze znowu bańka pryśnie--ciekawa jestem kiedy mi to minie--- dosyć długo byłam wystawiana na bolesne próby:-(

tafojka - jak tam Twoje bąbelki---ciekawa jestem jaki moj mati będzie za rok--- czy już się słuchają---z tego co wiem to chyba tak--- dużo mówią?---moj to jeszcze dziko nawołuje i troszkę mnie to drażni jak cały dzien tylko HEEE HEEE - i wiecznie ciągnie mnie gdzieś za rękę i wszystko wokoło by chciał---pudeleczka, kosmetyki i wszystko co na polkach przed nim pochowane--------- nie wiem--------- corcia chyba taka nie była:sorry2:

jagódka, czechow, mamo julci - witajcie
reszte dziewczynek też oczywiście pozdrawiam:tak:

Do góry