93kora
Fanka BB :)
Noo ale żeby wojny nie było xDJeszcze chwila do czerwca![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo ale żeby wojny nie było xDJeszcze chwila do czerwca![]()
A to ja jedną z ranaNiby nie jest zdrowa w dużej ilości, zwłaszcza w ciąży a ja ją pije wiadramii to z mlekiem
Na czerwiec chyba zgłaszała się @Pierwsze 🥰 a na lipiec @white_lotus chybaNa pewno musi być to ktoś kto często na forum zagląda i ogarnie temat.
WTF z wyprzedzeniem do przodu ?![]()
Tulę w tym smutku i rozczarowaniu.Zamykam temat
Szczerze? Czuje ulge. Nie chcialabym byc w ciazy jak jakies plamienia, krew, pojebane kreski. Ja lubie jak jest od poczatku „czysto”.Tulę w tym smutku i rozczarowaniu.
Zamykam temat
Rozumiem Cię. Przynajmniej jest jasność czy w lewo czy w prawo. Przytulam Cię!Szczerze? Czuje ulge. Nie chcialabym byc w ciazy jak jakies plamienia, krew, pojebane kreski. Ja lubie jak jest od poczatku „czysto”.