Aga993
Fanka BB :)
Nooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?Że ciąża?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?Że ciąża?
Oj tak, rozkminy po szalejących hormonachNooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?![]()
Możesz jesc fastfoodyNooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?![]()
Ja robię pazury i i czasie gdy palce opalają się pod lampą to czytam i tu kisne ze śmiechuPoszłam pod prysznic a tu bach 2 strony do nadrobieniaNie kuscie mnie tymi pinkami
![]()
Jeżeli chodzi o fastfoody jadłam, wiadomo w racjonalnych ilościachNooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?![]()
Mi w kwietniu wszedł przez maskę auta i co? Była ciąża. Także dziewczynyOj ja teraz w maju widziałam ich cała masę!! Oby na szczęście w najbliższym czasie![]()
Nooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?![]()
No ja jestem uzależniona od BB pierwsze co tobie rano odpalam forum, przy przerwie śniadaniowej odpalam forum, jem obiad forum, kolacja forum, no po prostu uzależnienie. Aż mąż się mnie pytał co ja się tak szczerze do telefonu ciagle.Poszłam pod prysznic a tu bach 2 strony do nadrobieniaNie kuscie mnie tymi pinkami
![]()