Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikałam po tym poscie jak stałam dzisiaj korkuNo to ja wam powiem jaki sen miał mój mąż...tak się zestresowal, że miał dzień z życia wyjęty
Urodziłam dziecko, chlopca, na nadgarstku miał drugiego siurkaM pyta co to jest...a ta lekarka, że nic takiego, najpewniej był drugi brat blizniak
Serio chłop by w szoku, bo jemu się ogólnie nic nie śni![]()
No najgorsze, że mój mąż też to ciągle widziSikałam po tym poscie jak stałam dzisiaj korkucaly czas mam to przed oczami..
@marietta2112 zgadzam sie w pełni, miła ekipka sie tu zebrała na ten maj!
Ja chyba będę sikać na pinki strumieniowe bo słyszałam że jak wysikasz ciąża na niebieskim teście do chłopiec a jak na różowym to dziewczynkaFacelle paskowy albo ten taki plastikowy, mi pokazał ciążę
Boże ale śmiechłam przepraszam. Do puli pytań dorzucam „mogę wypić tą kawe czy nie?”Nooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?![]()
Myślę, że to normalne odczucia, z jednej strony chwilowy smutek, a z drugiej ulga, zezaczyna się nowy cykl, oby ostatniZ jednej strony bardzo mi smutno, że przyszła @. Ale wolę już to niż czekać i czekać. A tak mam jasność w temacie, i za chwilę można znów działać. Ale smuteczek jest, bo mimo, że słaba ale nadzieja była.
To ja w następnym kupię oba kolory i będę miała bliźniaki;pJa chyba będę sikać na pinki strumieniowe bo słyszałam że jak wysikasz ciąża na niebieskim teście do chłopiec a jak na różowym to dziewczynkaa chce córkę
![]()
To normalne obawy jak zajdzie się w pierwszą ciążęNooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?![]()
Od kiedy staram się, obiecuje, że w tym cyklu nie będę testować i myśleć o tym do dnia okresu... A wychodzi... ,, do tej sesji uczę się na bieżąco"...No-NoMyślę, że to normalne odczucia, z jednej strony chwilowy smutek, a z drugiej ulga, zezaczyna się nowy cykl, oby ostatni