reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
No to ja wam powiem jaki sen miał mój mąż...tak się zestresowal, że miał dzień z życia wyjęty 😆
Urodziłam dziecko, chlopca, na nadgarstku miał drugiego siurka 🫣 M pyta co to jest...a ta lekarka, że nic takiego, najpewniej był drugi brat blizniak 🤐
Serio chłop by w szoku, bo jemu się ogólnie nic nie śni 😏
Sikałam po tym poscie jak stałam dzisiaj korku:) caly czas mam to przed oczami..🫣

@marietta2112 zgadzam sie w pełni, miła ekipka sie tu zebrała na ten maj!

Nooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?
Scared Dog GIF
Boże ale śmiechłam przepraszam. Do puli pytań dorzucam „mogę wypić tą kawe czy nie?”

Z jednej strony bardzo mi smutno, że przyszła @. Ale wolę już to niż czekać i czekać. A tak mam jasność w temacie, i za chwilę można znów działać. Ale smuteczek jest, bo mimo, że słaba ale nadzieja była.
Myślę, że to normalne odczucia, z jednej strony chwilowy smutek, a z drugiej ulga, zezaczyna się nowy cykl, oby ostatni 🤞

Nooo, że teraz co? Mogę jeść fastfoody czy nie? A pić cole? A co z wakacjami? Jak będzie wyglądać mój dzień jak będzie z nami dziecko?
Scared Dog GIF
To normalne obawy jak zajdzie się w pierwszą ciążę 🙂 a to będzie wszystko tak naturalne, że sama zobaczysz 😊
Wiadomo, że w ciąży dobrze jeść zdrowsze rzeczy, ale jak raz na jakiś czas zjesz fazy fooda czy napijesz się coli to nic Tobie i dziecku nie będzie ! 😁

reklama
Do góry