white_lotus
Fanka BB :)
No nie ma nic. Dzisiaj bialo.Jak to?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie ma nic. Dzisiaj bialo.Jak to?!
No to jak u mnie...wydaje mi się że może coś zobaczyłam ale to raczej moja wyobraźnia.No nie ma nic. Dzisiaj bialo.
Ale czekaj, sikałaś już drugi raz poza tym zepsutym testem z rana?No to jak u mnie...wydaje mi się że może coś zobaczyłam ale to raczej moja wyobraźnia.
Czekam na niedzielę i zatestuje
BożeOpowiadałam wam o moich głupich snach... to dzisiaj śniło mi się, że uwaga.. pomylili mi coś w akcie małżeństwa i że moim mężem był wujek mojego męża.
Boże, jak mnie ten sen zestresował.![]()
Tak, szukałam cienia, chujocienia i raczej nic tam nie było.Ale czekaj, sikałaś już drugi raz poza tym zepsutym testem z rana?
No to ja wam powiem jaki sen miał mój mąż...tak się zestresowal, że miał dzień z życia wyjętyOpowiadałam wam o moich głupich snach... to dzisiaj śniło mi się, że uwaga.. pomylili mi coś w akcie małżeństwa i że moim mężem był wujek mojego męża.
Boże, jak mnie ten sen zestresował.![]()
Czyli mialas jak ja? Wczoraj cien dzisiaj czysto?Tak, szukałam cienia, chujocienia i raczej nic tam nie było.
Ja sobie zdaje sprawę, że to jeszcze wcześnie bo jest 9dpo ale jakby udało się z seksu w czwartek to 8 dni...więc zobaczymy w niedziele
Tak dokładnieCzyli mialas jak ja? Wczoraj cien dzisiaj czysto?
Ja swojego ojca nie widziałam niż XX lat.No to ja wam powiem jaki sen miał mój mąż...tak się zestresowal, że miał dzień z życia wyjęty
Urodziłam dziecko, chlopca, na nadgarstku miał drugiego siurkaM pyta co to jest...a ta lekarka, że nic takiego, najpewniej był drugi brat blizniak
Serio chłop by w szoku, bo jemu się ogólnie nic nie śni![]()
Zajebiste testyTak dokładnie![]()