M
marzycielka
Gość
Ja nie miałam na myśli wózków najtańszych, które jednocześnie są badziewne i nie mają w dodatku info o bezpieczeństwie.
Zastanawiam się tylko w jakim Ty wózeczku jeździłaś? - bo nie sądzę, że miał amortyzatory - a masz się zdrowo... Nam głowy podskakiwały na wózkach człowiek się wychował inaczej - bez tych wszystkich akcesoriów - i żyje - i jest szczęśliwy... Więc nie stawiam na drogie wózki, byłam 2 dni temu u 3 tygodniowej niuni - kupili używany i są bardzooooooo!!!!! zadowoleni, jest śliczny, zadbany, pachnący - i ja też chyba taki kupię - dobry - i chyba jednak używany. A nie powiesz mi że masz nową toyotę z salonu (skoro jest lepsza). Można coś kupić taniej a DOBRE!! A znajomi jak by mi nie powiedzieli,że kupili wózek używany, to bym się nigggggddy!! nie domyśliła
Nikt nie każe Ci drogich wózków kupować;-)
Nie musisz przed Nami sie usprawiedliwiać , że kupisz tańszy bo coś tam. Ja sama zastanawiam się nad tanim wózkiem bo nie uważam , że opłaca mi się te 2 tys. za wózek płacić gdyż wolę więcej ubranek dla dzidzi.
Zobacz np. ten jest fajny :-)
Wózek dziecięcy Cyprys - 022 - Z4 - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy
no ale jeśli juz to jaki ???????
Nasze mamy nie miały wyboru...Ty go masz...i od Ciebie zależy jaki komfort jazdy zapewnisz swojemu dziecku....